.

Виж резултатите на анкетата: За или против кастрацията на педофили?

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

23 74,19%
  • Не

2 6,45%
  • Не съм сигурен

3 9,68%
  • Просто искам да видя резултатите

3 9,68%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана

За или против кастрацията на педофили?

ЗА или ПРОТИВ

Аз съм твърдо ЗА! Смятам, че на тези изверги трябва да им бъде отнето достойнството, а след това доживотна присъда или екзекуция! По-добре екзекуция, защото доживотна присъда означава още пари от държавата, вместо да бъдат вложени за нещо по-добро. Мисля, че в Испания или Франция (а може би и Италия, незнам...) има такъв закон, но там е при условие, че след кастрация ги освобождават, защото "уж" вече нямали желание за секс...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ако наказателните мерки в държавата ни станат по-строги и по-сериозни като един такъв закон например.. вярвам, че престъпността значително ще намалее...Подкрепям анкетата с положителен отговор! И не само за това мисля, че трябва да е толкова крайно наказанието, а и за много други неща... Защото дали ако знам, че ако убия човек ще ме екзекутират ще го направя..мисля, че ще намалеят небивалиците ако законите ни станат по-крайни.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ПРОТИВ!

Не съм против срещу мярката като такава, просто смятам, че няма да намери добро приложение и не е доказано ефективно. Ясно ми е, че има химическа кастрация и какво прави, но пак НЕ.

Както казах, серийните педофили и изнасилвачи заслужавата смъртно наказание. А не да им бият 2-3 инжекции и после да ги пуснат...

Аз съм ЗА, но доста размишлявах преди да цъкна отговора в анкетата. Защото все пак, ако не е доказано човек може много лесно да стане стерилен. В тази връзка съм съгласна с мненията по-горе, макар да не е много хуманно. И все пак, що за хора посягат на деца? Такива със сигурност нямат намерение да си имат собствени...

Цитирай Първоначално написано от amk933
    ПРОТИВ!

Не съм против срещу мярката като такава, просто смятам, че няма да намери добро приложение и не е доказано ефективно. Ясно ми е, че има химическа кастрация и какво прави, но пак НЕ.

Както казах, серийните педофили и изнасилвачи заслужавата смъртно наказание. А не да им бият 2-3 инжекции и после да ги пуснат...
    Ей тука съм съгласен.Не инжекция- а куршум в главата.И не само за серийните.Щото един път направи ли го- може да му хареса.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Аз лично смятам, че този закон трябва да бъде приложен + присъда от 10-15 години затвор! А кастрацията да бъде като допълнителна мярка и наказание.

Такава измет няма смисъл да се държи - педофили,рецидивисти,изнас илвачи и подобна паплач.Веднага смъртна присъда и се приключва.

Град
    Plovdiv
    затвор за тях
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    around the world !
    ЗА ! Но дори и със смъртна присъда, психическата травма (най-вече), която е нанесена върху дадено лице.. тя няма как да бъде изкупена. А колкото до присъдата - дори и да съм ЗА, тя трудно ще стане в демократичните държави, не е ли си Китай ..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    ЗА ! Но дори и със смъртна присъда, психическата травма (най-вече), която е нанесена върху дадено лице.. тя няма как да бъде изкупена. А колкото до присъдата - дори и да съм ЗА, тя трудно ще стане в демократичните държави, не е ли си Китай ..
    Америка също е демократична държава, но е в топ 10 на света по изпълнени смъртни присъди. Идеологията не е показател.

ЗА! Не заслужават да са на свобода.
    we are magic.

Аз съм абсолютно съгласна с поста на infern00, това не са хора,а някакви сбъркани произведения... определено,човек който си позволява да причини такова нещо на едно невинно дете,не само заслужава кастрация,но и тежка и мъчителна смърт.

За жалост тук в България едва ли смъртната присъде ще навлезе като закон,а и самото ни правосъдие е под всякаква критика.

Ако някога аз имам дете и му се случи нещо подобно,дори само да бъде докоснато,аз лично бих убила изчадието,което причинява такова нещо...

Погнусявам се и се отчайвам,че изобщо съществуват такива индивиди и че изобщо главата ти може да роди подобна идиотщина,като това да насилиш дете.

Град
    My empire of Dirt.
    ПРОТИВ.

Не против самата мярка като идея, просто не вярвам, че това би било приложимо и би имало реален ефект. Педофилите не са точно сексуални извратеняци, сексуалните им перверзии могат да бъдат задоволявани и след кастрация ‒ или това поне показват последните изследвания.

ПРОТИВ съм също смъртната присъда. Не това е решението, а куршум в главата не е най-добрия и ефективен начин.

Доживотен затвор и химическо (и психично) подтискане не желанието. Ако може да се “отстрани” перверзията с помощта на лоботомия ‒ да се прави. Твърда ръка трябва. Който е бил изцяло с ума си ‒ на кариерата, да работи с минимална затворническа заплата, ако може и без. Има достатъчно работни места от тежката промишленост, рудодобива и прочее опасни зони. За когото е доказано, че е с психически отклонения ‒ има психични заведения за тези хора. Моля.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    И аз мисля, че кастрацията не означава, че ще спре да се вихри. Трябва да се затварят и да не се пускат, защото това не се лекува.

Повече от фен Аватара на Goebbels

Re: За или против кастрацията на педофили?

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    ЗА или ПРОТИВ

Аз съм твърдо ЗА! Смятам, че на тези изверги трябва да им бъде отнето достойнството, а след това доживотна присъда или екзекуция! По-добре екзекуция, защото доживотна присъда означава още пари от държавата, вместо да бъдат вложени за нещо по-добро. Мисля, че в Испания или Франция (а може би и Италия, незнам...) има такъв закон, но там е при условие, че след кастрация ги освобождават, защото "уж" вече нямали желание за секс...
    За изнасилване ли става дума? Щото ако става въпрос само за секс, току-виж кастрирали половината гимназисти чукали малолетни(под 14г.)
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си