- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- ,,,,,,,,,
Аз изпълних задачата си оставам ви да си бъдете жалки в плен на този форум идиоти както и да много поздрави на последния пост много добре написано е seeee yaaaa
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Хареса ми :P
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мерси и все пак ме изумява мързела на останалите видят ли повече от 3 реда багат.. O не няма да остане в забравата това тук има послание ще четете говеда
![]()
Като замисъл, не е чак толкова зле, НО
Претупано е. Поне на мен така ми изглежда. Всичко е обяснено с 3 изречения. Не буди емоция. Човек не може да се вглъби в разказа. Просто защото е не си вложил достатъчно усилия, не защото не можеш.
Освен това, препинателният знак запетая (,) съществува и не е зле да бъде използван тук-там.
И да наричаш хората "говеда" не е от най-милите неща на този свят. Още повече, че е изключително нагло да обиждаш хората, защото не са прочели безценната ти творба. Вземи си забележка за държанието си.
Your pseudo sunshine I don't need.
.d
Пич, засегнах ли те нещо, че така се разпени? Ооо, миличкия той.
Незабравимата ти идея впрочем е супер изтъркана вече. Така че смали малко самочувствието. Всички вече сме чели поне по няколко "творби" върху тази идея. Не ми се прави на много просветен.
Критиката е нещо, от което да се поучиш, а не нещо, върху което да скочиш, драги. И щом си го пуснал тук няма такива екстри като "не искам критика". Получаваш я. (:
Ако искаш напиши още няколко реда колко сме тъпи всички. Мен специално не ме трогваш.
А да, още нещо... Пич, момиче съм.
dd
Дам, ще ти отворя очите още веднъж.
Приготви се....
Готов ли си?!
...
момиче съм.
Изненадаааа!![]()
Много ме забавляваш, ще напишеш ли още един нечленоразделен роман за това как явно си екстрасенс, защото знаеш какво ще напиша и ми прилагаш mind control, за да съм твоя пионка, етц?![]()
между другото имам баклава.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Aз имам останал козунак. Ще направим едно след новогодишно, парти, а ScionOfStorm ?Първоначално написано от ScionOfStorm
Като замисъл е добро, но сме чели вече за 2012 година и не ми е вече такъв кеф, като ги чета. Действията се развиват по-бързо от колкото трябва, иначе е добро.
Първоначално написано от ScionOfStorm
нека, нека направим.
кой какво има освен назе?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тиквеник, кой иска?
kk
Някой май е прекалил с филми от типа на Армагедон и 2012...
Посланието е повече от ясно. Толкова ясно, че е направо елементарно и чак ти става смешно, че си си губил времето да прочетеш тая лигава бозица.
Идеята е толкова изтъркана, пълно е с такива съчинения. Разликата между тях и това, което четох току що е, че те са написани грамотно.
Уви...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last