- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вманиачен ли съм??!?
мдамм по хубаво гледай Сакъз отколкото ЛистопадПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Пълна лудница представя...
Една продукция от създателите на Съкъз 2,
Сакъз 3.
Още повече:
интриги, интриги, интриги, интриги
съспенс, съспенс, съспенс, съспенс
секс, секс, секс, секс
Още повече:
драма, драма, драма, драма
насилие, насилие,насилие, насилие
секс, секс, секс, секс
Още повече:
екшън, екшън, екшън, екшън
трилър, трилър, трилър, трилър
секс, секс, секс, секс
Още повече балкански реализъм и анадолски вандализъм
Робърт Дениро:
Това е един филм в който бих искал да участвам.
Ал Пачино:
Сакъз е най-голелемият пропуск в кариерата ми.
Брад Пит:
Готов съм да платя за да играя в този филм.
Ню Йорк Таймс:Въпросът дами и господа е дали СЕМ ще спре този сериал.
Сакъз 3: Шмъркан отвръща на удара -> филма само за теб
=D> =D>Първоначално написано от TwistedAngel
![]()
![]()
Единствения сериал чиито серии не пропускам.
Прави са хората - гледай Сакъз.
П.П Това Листопад за първи път го чувам![]()
LADY GAGA & NEED FOR SPEED SHIFT & TWILIGHT SAGA & EISBLUME LOVER!
И аз съм на това мнение, само че виж ника му. Сигурно има специална регистрация за е*авки. В такъв случай наистина е вманиачен!Първоначално написано от edelweiss96
![]()
Гледамл съм Сакъз и никак не ми е приятно някакви слаби актъори да се подиграват на филми от ранга на "Перла" или "Листопад". Напротив, дори трябва да се учат от тях и да си взимат поуки, може и да научат нещичко за живота от там. Постоянно говорите колко са ви противни турците и т.н. и това е поредното доказателство, че ние българите сме изключително нетолерантни към останалите народности. Аз например никога не съм чувал и дума за това как турците искат да гонят българи от Турция. Или пък по турските канали да се излъчват пародии на "Войната на таралежите" например ( въпреки че това бих го гледал с удоволствие). Така че според мен има още много какво да научим от турските сериали и турската култура като цяло. Това съм го казвал многократно на моите съученици и съм си изяждал подигравките им. Надявам се поне тук да има хора, които да ме разбират!
Само за да не получа наказание от екипа на форума няма да кажа какво мисля за мнението ти. Само заради това.Първоначално написано от Kiumdiuriun94
LADY GAGA & NEED FOR SPEED SHIFT & TWILIGHT SAGA & EISBLUME LOVER!
И какво толкова имаме да научим?
Още нещо - какъв е по-точно рангът на сериали като 'Перла' и 'Листопад'?
Съветвам те и да влезеш в часовете по БЕЛ, за да научиш къде се слага пълен и къде - кратък член.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
рязания,бий си фишека.
Аз не ги следя тия турски сапунки ... много са ми лигави!
Ама ако си ти харесват, ги гледай![]()
Живей за мига!
О.о ти определено си побъркан.Как може да сравняваш толкова хубав филм като "Войната на таралежите" и да казваш, че би се зарадвал, ако направят турска пародия?!?Седни си на гъза и вместо да гледаш тея бози, които "могат да те научат на толкова много неща" прочети една истинска книга... Па като ти е толкова кеф заминавай за Турция.Няма да има нужда да ги гледаш сериалите, може да излезеш на улицата и да видиш "културата им".
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Такъв тип сериали са направени за интелигентни хора, които сами могат да си направят изводите. Аз ли да ти обяснявам? Първо си напрваи труда да ги гледаш и осмислиш.Първоначално написано от Wrathchild
Това "още нещо" е свързано с първия ти въпрос, отговори си на него и тогава няма да има смисъл да задаваш втория.
Браво, хвана се за нещо! Дръж се здраво.![]()
Ама истинска книга със страници и всичко ли? Е дай пример...Първоначално написано от AraBella
Аз мога да искам и да се запозная с египетската култура, ама няма да замина за Египет, нали? Айде стига сте ме разсмивали.
Ти си шибан нещастник...История учил ли си такива боклуци са ни клали 5 века а ти сега искаш култура да им учиш. И ти и майка ти и баба ти сте за линчуване.!!!! Незнам баща ти как ви търпи а не земе въздушната и с по един във главата??!!!! Жал ми е за човека
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Аз се хванах вече, а като станеш поне на моите години, тогава ми дръж този тон. Но може и повечко време да ти трябва, като ти гледам умствения багаж.Първоначално написано от Kiumdiuriun94
Няма нищо да гледам, аз на теб ти задавам въпроса, а щом дори ти не можеш да ми отговориш, думите, че можело много да се научи, ги приемам като абсолютно изсмукани изпод пръстите ти.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ето един съвет от мен :
Решение на проблема
да!гръмни се с тва авторе и турците дето правят сапунките си гръмниПървоначално написано от wildheart
![]()
![]()
Цялата тема бях против автора и тъкмо да му кажа,че е супер вманиачен и побъркан,видях твоя пост и наистина се ядосах.Нито харесвам турците,нито тръгвам да ги защитавам,обаче като някой извади агумента за робството и ми причернява.За какво обвиняваш сегашните турци?Ког е свършило робството?Края на 19ти век.Какво сме сега?21 век.Ей 200 години.Дали някой от турците,които живеят сега,имат нещо общо с това оттогава?Напомняш ми как разсъждавах,като бях на 5.И като вземете да говорите за убийство и не знам какво по някакви дребни поводи,я се съвземи малко...Първоначално написано от FantaMen
![]()
До автора:Имаш проблеми,намали малко сериалите,какво няма да ти се смеят...А баба ти и майка ти леко са мръднали,за какво ти е да опознаваш турската култура.А да теглиш сериали и да ги гледаш по цяла вечер-как може изобщо да питаш дали си вманиачен.Сам казваш,че заради тези сериали се караш с приятелите си и баща си.АМИ СПРИ ГИ![]()
И какво общо с турската култура имат тия сапунки ? Показват сълзливи историйки ,надминаващи и братята от Латинска Америка (които ,впрочем са много по-добри в правенето на сериали ) . Нищо повече !!Първоначално написано от Kiumdiuriun94
Ако наистина ти харесват такива сериалчета -гледкай си ги ,ама само без такива глупости ,че разкривали бита на съседите ни или още повече ,че са за интелЕгентни хора .![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Ама как си знаех, че следва "аргумента" с годините. Много бързо даваш оценки за умствения багаж на човек, който не познаваш, но това вероятно се дължи на огромния ти опит (3600 мнения и кой знае още колко часове, прекарани в изчитане на форума). Защо ме караш да се хабя с обяснения, след като ти ще си продължаваш с избираемото приемане и игнориране.Първоначално написано от Wrathchild
Абе хора, тая тема е ташак. Вие май сте бавноразвиващи се![]()
йок мозък оди у турско и си набий една турска между веждите
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.