С приятеля ми сме заедно от почти 3 години и много го обичам. Никога не съм му изневерявала и мисля, че той също. Разнообразяваме в секса така ,че и на двамата да ни е приятно, но преди две вечери той поиска нещо, което ми се видя странно. По време на любовната игра, когато ме задоволяваше с вибратора ми, той поиска да му го вкарам в ануса. Бях объркана и първоначално отказах, но когато той се изчерви от притеснение, разбрах колко много му е коствало да го поиска и се съгласих да си помисля. Тази вечер реших да удовлетворя неговото желание, защото го обичам, макара да осъзнавам колко странно е всичко това. Знаех, че за него ще е прекалено притеснително да помоли отново, затова сама направих решителната стъпка. Докато го правех, той се надърви така, както никога досега, а след това правихме най-невероятния секс, откакто сме заедно. Сега се чудя дали това не е просто моментна прищявка, или нещо по-дълбоко. Интересно ми е дали и други мъже изпитват подобни желания, въпреки че са хетеросексуални. Моля, споделете, защото съм объркана.