Обещахте ли си да направите нещо през новата година.Аз си обещах от утре да ставам в 6 и да ходя да тичам.Също така да уча повече
и да отслабна с 5-6 кг.Не ми се иска новата година да започне както свърши старата.Вие ще промените ли нещо през 2009г?
Дам, и аз си обещах да сваля 2-3 кг и да си стана 42. Обещах си да обръщам повече внимание на малкия си брат, да уча повече, да се запиша на курсове и по английски, да си подобря и руския, и италианския... и да бъда по-подредена.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами чак да си поставям някви цели не но искам да продължа с тренировките още по усилено... и да уча малко повечко...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Да..естествено!
Да си взема изпитите по рисуване .. и да влезна там където искам
Както и .. още няколко неща
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Ох и аз съм си обещала да тренирам следващата година,ама като знам ква съм мързелива![]()
Иначе,ще се постарая да уча повече,да съм по общителна...
Но ще се опитам да съм по-спонтанна,и да не планирам много,защото плановете ми винаги се провалят.
П.П. Violenza колко си висока,че искаш да ставаш 42кг.![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Разбира се.Ще се разкрасяЩе си оформя веждите,ще си направя нова мн. по-яка прическа
Също така искам да си променя малко от характера и да стана по-сурова..но това ще се види с времето..
Ии още някои неща
![]()
Може би темата ти трябва да се казва 2010?
Иначе ще се постарая да променя някои неща![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
много неща са ,но като заначало да мисля по-оптимистично за напред![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Coco Chanel <3
Мисля да си изправям по-често косата и да се гримирам по-често...Мисля да се опитам да бъда себе си пред останалите, надявам се да се запозная с нови хора и да намеря приятели...Мисля да се стегна в даскалото, че не съм отваряла учебник от началото на годинаНо пък поне съм желязна...само трябва да ме изпитат по математика за 6ца и всичко останало ще е 6
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Да уча повече ..![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Абе какви килограми, ще сваляте?! Аз съм си казал на краката, че ще се видим пролетта![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Искам да запазя доброто настроение;здраве;оптимист ичното мислене и веселия ми дух и през 2010.Искам да се забавлявам мн и да спортувам(хоби).Като за начало на 2010 искам сняг на планината че тоя месец не успях да карам ски на бялото училище..![]()
здраве, искам здраве, най-важното е, здраве си и пожелах![]()
Ами обещах си да уча повече,за да се справя на изпитите,ама дано..
Иначе си пожелавам /на мен и на семейството ми/ здраве = то винаги е нужно
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Обещах си да уча повече, да си поправя оценките, да съм по-подпедена, по-малко мързелива, да почна да спазвам режим и т.н. и т.н. - Все незпълними неща!![]()
![]()
Все пак ще се постарая поне да си поправя оценките
. А на мен и семейството ми си пожелах да ни се случвайт само хубави неща и да бъдем по-сплотени и по-добри един към друг
! Също си пожелах новата ми стая да бъде много хубава, да спра да се карам за няма нищо и още многоооо други неща, които ще се опитам да изпълня през Новата Година.
![]()
П.П. Честита Нова Година на всички и ви пожелавам да изпълните желанията си!![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
На първо място си пожелавам здраве за мене и семейството ми и приятелите ми. Може би през новата година трябва да се опитам да мисля по оптимистично и да уча повечко. Друго май няма какво![]()