- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Барзото или бавното бягане помага за отслабване
Здравейте на всички![]()
Четох много противоположни мнения,едни казват че бързото бягане помага повече,други - че бавното било по ефективно
Как мислите ?
Ще отслабнеш като започнеш с бавно и постепенно увеличаваш темпото, но много умерено. И не така че на 2рата седмица да си най-бързото създание на планетата.
сега сериозно
Ако тичаш бързо, най-много да си докараш мускулна треска.
Аз съм за бавно тичане
ако става дума само между бързо и бавно
аз карам само на такова http://www.youtube.com/user/belchohr...34/JXaY-fo_sqQ
това темпо ефикасно ли е за отсабване или с бързото ще има по -голям ефектПървоначално написано от Celence
Някой знае ли от личен опит ?
Момичето попита бързото или бавното бягане помага повече, а не дали ще отслабне само с бягане. ЦЕПИШ?
![]()
![]()
![]()
знам,темата не е за мен..Първоначално написано от pamircola
![]()
искам да помогна на приятелка .. но я е срям да пусне тема![]()
аз съм кожа и кости и определено нямам нужда от отслабване![]()
момичето е на 15 затова разчита само на спорт в тази възраст не е хубаво да пази диети ..![]()
Ами не знам..
Да почне от най-бавното и постепенно да увеличава темпото на бягане
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ами знаеш ли какво.. кажи й да ходи на фитнес,а ако няма възможност да тича на стадион умерено (крос),да прави коремни преси,клякания,скачане на въже,дигане на шишета пълни с нещо от 1,5l.
Мисля,че това ще й помогне.. (: И да намали сладкото (вафли и др.) ,газираното (спрайт,кола,фанта etc. ) дюнерите и тостерите и такивата и тестяното.. Т`ва е от мен.![]()
тяхните и били казали да не се ограничава от нищо.. аз и викам поне като не е гладна да не яде и яко спорт ..Първоначално написано от iwancho
ами в началото по- бавно, след това да увеличава темпото, когато се чувства готова
Нейна снимка?Първоначално написано от sunshine955
ако даваше да пускам нейна снимка,сама щеше да си направи темата ,,Първоначално написано от iwancho
пиши на ДиркКис тука във форума и я питай за съвет-тя най-добре от всички ще ти каже какво да прави приятелката ти
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ако бягаш бързо, няма да издържиш много. При бавното тичане можеш да издържиш повече и гориш повече калории.
Бягай бавно.При бързото бягане развиваш и увеличаваш мускулите главно.А бри по-бавното бягане главно топиш мазнините.Но е полезно от време на време да правиш и спринтове-хубаво е за организма просто.