- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Геритамин Нео и фрешове
Имам два въпроса:
1)Геритамин Нео помага ли наистина-укрепва ли ноктите,прави ли кожата по-красива?Напълнява ли се ?![]()
2)Ако всяка сутрин пия фрешове от портокал предимно каква полза ще има за отслабването ми?Ще има ли въобще?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
хайде де,никой от диетните ли не пие фрешове![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
И аз се чудя дали да си взема Геритамин Нео, но мисля.. че ше напълнея и ме е страх нещо..Една приятелка го пие.. не знам как не съм се сетила да я питам, но ще го направя и ще пиша
Иначе ти си пий фрешове, а пък и не вярвам да ти навредят на диетката (: По-хубаво фреш.. отколкото някакво друго пакетирано сокче /florina, cappy, etc. /.Хем са полезни, хем по-вкусни./поне на мен/
На е по темата.. ама ти си си слаба.. не ти трябва да отслабваштова е мое мнение.. извинявай, че ти се бъркам.
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
И да не отслабнеш от фрешовете, то няма и да не надебелееш. Така че, ако ти е вкусно-пий си ги. Както казаха по-горе-по-добре от другите сокчета.
Фрешовете няма да ти навредят на диетата по никакъв начин.
Та то това са абсолютно чисти витамини.![]()
Много по-добри от всякакви лекарства и глупости.![]()
Пий си ги, много са полезни.
За лекарството нищо не мога да кажа , но аз не знам защо все си мисля , че от подобен тип лекарства се напълнява..![]()
ЗначиАз говорих с тази приятелка и се оказа, че тя пила Герикапс, а не Геритамин Нео.Тези хапчета били също за коса и нокти и трябвало да се пият 1 месец.Тя каза, че ги е пила и не виждала никакъв ефект.Също така каза, че не е напълняла, което не ми се вярва много, много.
От Геритамин Нео НЕ се напълнява,пия от миналото лято и да има ефект
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
е верно ли са 4 лева?![]()
иначе chocolatee аз съм вманиачена в отслабването !винаги може повече
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Към 4 и нещо е,аз последният път хванах някаква промоция 2 кутийки за 5 лв.иначе ето за какво помага:
Геритамин нео е хранителна добавка и се прилага като допълнително средство при:
- Акне, псориазис, кожни нарушения
- Рани и изгаряния
- Остеопороза; остеоартрит
- За укрепване на имунната система и при СПИН-болни
- Очни смущения - нощна слепота, ксерофталмия ( „сухо око" ), профилактика на катаракта
- Възпалителни дихателни, урогенитални и чревни заболявания
- Злокачествени заболявания; туберкулоза
- Хранителни отравяния; чревни паразитози
- Спонтанни аборти; Алцхаймер
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Разбирам те.. и то много добреПървоначално написано от tonie__
И аз съм същата..
![]()
Е, значи не сме толкова малко тези вманиачените по отслабване..![]()
За 1 месец няма как да очакваме чудеса... Първо витамините на хапчета не се усвояват напълно от организма и второ и да се усвояваха напълно за толкова малък период от време няма да има кой знае каква разлика...Първоначално написано от chocolatee
А относно напълняването аз ги пих цяло лято и не напълнях , но в момента пия комбинирани витамии + минерали и т.н. за това спрях Геритамина ...
P.S Герикапс и Геритамин Нео са едни и същи . Пила съм ги и двете и в дете има едни и същи съставки , котио са ендо и също количевсто (Витамин А и Витамин Е )
На листовката е пишело, че трябла да се пият 1 месецПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
добре значи ако ги пия мога да се надявам на укрепване на плочките на ноктите и изчистване на кожата?(тя е чиста де,ама има 1-2 неща..)
иначе Infinity специално тука сме адски много![]()
*ще си ползвам темата да се оплача:оня ден се меря за пореден път и съм 53 килограма!!! кожа и кости съм,а тъпия кантар показва 53 от 1 година,да не кажа и повечеполудявам вече..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Кокали, вода, мускули?!
Ей, маниак.![]()
^ знаеш ли колко съм тъжнанаправо ще си изям чорапите !! почнах да не ям,за да стана 50 и си бях казала,че после ще се успокоя,ама то какво стана-с надежда се качвам на кантара и с голямо разочарование слязох..
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
относно геритамин нео искам да попитам , понеже чух от медицинска сестра , че причинява окосмяване (това е като страничен ефект) ,някой може ли да ми каже дали е наистина така?
so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca
Ей, ще те бия, скелет такъв. Няма да ми гладуваш!
Ще ядеш минимум по 4 пъти на ден, и то здравословни храни – пилешко, пуешко, нетлъсто свинско, мляко, млечни продукти, пълнозърнест хляб и т.н. Не че имаш нужда да отслабваш, ама щом си си го наумила...
Не сваляш нито килограм, защото приемаш твърде малко калории и организмът се възползва от всяка една калория, която му даваш, и я превръща в мастни депа. :P
ама пък поне крачката ги нямапо 4 пъти изключено да ям-аз за едно хранене нямам апетит,ти 4 искаш..насила не мога да ям!ставам раздразнителна
сега ако от Г.Нео се дебелее ще се гръмна
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
а Герикапс същото ли е?защото в Бгмама казват,че е същото,но по-евтино![]()
*и всички се оплакват от окосмяване..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
++ По-добре фрешове.Първоначално написано от Infinity
1) Геритамин Нео веднъж си взимах... Изпих 2 опаковки... Може би ноктите ми станаха малко по здрави, но нищо повече...Първоначално написано от tonie__
2)Фрешове пия всяка сутрин, но не съм чувала да има някаква полза за отслабване...![]()
Герикапс си пия редовно сигурно от около 3 години. Промени в окосмяването не съм забелязала. Косата и ноктите поначало са ми здрави /всъщност нямам право да съм с маникюр, така че няма как да забележа разлика/, но косата ми е още по-здрава, цъфти много малко и я подстригвам на 6 месеца. Да отбележа- третирам си я здраво.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
а Герикапс колко струват?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
4.90 лв.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!