.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

стойностното...

Здравейте форумци !
    Тази година беше една от стойностните в живота ми ! Тази година Аз усетих любовта , истинската любов , любовта която ме караше да летя , любовта която ми причини както болка и сълзи така , и неуписуемо щастие . Това беше годината в която, разбрах какво ми трябва в живота а именно приятели, семейство ии капчица л.юбов . Изгубих хора които смятах за най-добри приятели , изгубих част от себе си ! Не съм си и помисляла ,че всичко ще свърши така ,но е то ,че стана . Дадох си сметка ,че можеш да имаш един приятел ,но верен до край, да му споделяш щастията и мъките си , да се радваш и за неговите моменти на радост без завист , да плачеш с него и да разбираш мъките му ! Годината в която разбрах какво е завист .. годината в която разбрах ,че всичко може да се срути за 1 миг .. годината в която разбрах към какво трябва да се променя и какво трябва да променя в годините напред .. човек трябва да бъде до някаде егоист , защото има моменти когато всеки ти забива нож в гърба !
    За новата година се надявам да се променя ! Да променя обкръжението си до някъде - да няма намръщени физиономий , двуличници, злобари и егоисти в пълния смисъл на думата .
    Моля Ви без упреци ии излишни обиди !
    Пожелавам на всички успех във всичко, което умеем, във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко, за което мечтаем!
    На 14 съм !
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Успех в промяната.
    The blood that binds us ..till death unites us

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    браво радвам се за теб ,хубаво е 4е си оценил наистина наи-важните не6та Успех през новата година

Благодаря Ви !

п.с : Момиче съъм !
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ами дано...променяй се пронто
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    остави я старата година,дове4ера 6е дойде новата и вси4ко ново и хубаво 6е ти донесе,пожелавам ти успех с промяната и късмет
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ами дано Новата година ти поднася само щастие, любов, здраве и хубави мигове Но не всичко ще бъде розово Все пак Успех !
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Успех, дано желанията ти се сбъднат и да срещнеш нови честни и добри приятели

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз пожелавам на всички да постигнат това, което са намислили
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Yspeh V jivota
    :*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си