- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Планувате ли?
Насрочвате ли си дата,някакъв празник и прочие за правене на секс?
Мъча се да бъда кратък и ясен.
Станислава
Принципно, не мисля че нещата трябва да стават по план. Пък и ако се настроиш за точно определен ден и нещо се обърка, ще ти е още по-гадно.
Не. Няма нужда от планове. И двамата знаем, че останем ли насаме в стая с легло (или с удобен под) ще се стигне до секс. Тъй че просто си се виждаме или у тях, или у нас и то си иде помежду другото.
Да плануваме дата и да чакаме повод не ни се е случвало... до вчератъй като сега по празниците сме винаги с големи компании и спим аз унас, той у тях сме си запланували като се приберем в квартирата да си спретнем една палава вечер
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
охоо.. на годишнината на свети валентин на нова година![]()
Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]
НЕ
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от t0d1t0
Къв е тоя въпрос и как може да си насочиш дата?!Ти българин ли си бе,не може да състваиш едно изречение.Казва се определяте ли си дата!Ти като циганите "Едно вафла и двама швепса".
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
да бе. яко го замотаПървоначално написано от KASAPA
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
както ти си объркал така и аз. Спах ощеПървоначално написано от KASAPA
![]()
Станислава
Ти си сбъркал значението на цяла дума,която променя целия контекст и смисъл на изречението,а аз съм допуснал правописна грешка!Първоначално написано от t0d1t0
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
добре бе,добре бе,както и да е... Аз пропуснах буква заради клавиатурата и случайно има такава дума в българския,а ти от бързане си допуснал грешка. Пука ми к'во се е объркало,хората си разбраха и се поправих.
Станислава
хахаха според мен тва е тъпо да плануваш кога ще правиш секс ,спонтанно е най-яко.Първоначално написано от t0d1t0
Sleda ot liubovta
Ами,не не планувам,когато дойде.Но пък от друга гледна точка е ясно че на Свети Валентин ще се прави,на Нова Година,на 8 март и на рожден ден,имен ден ....................
Каквото ми е писано ,ще стане.....никога не си правя планове...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Дати-не.
По-скоро ден за ден![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не, но понякога си позволявам да планирам какво ще му се случи![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ние почти всеки път като се видим и правим секс,така че си знаем(е,не се виждаме всеки ден..)