.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Вечерен час

Искам да попитам до колко е вечерния час на нова година или въобще няма?

Както всяка останала вечер.
    Само със забележката, че тогава е най-опасно.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

еми ас мисля че точно за нова година май няма вечерен час ама не съм сигурен пък и кой полицай щи тръгне в едиин през ноща само и само да ти напише глоба че и навръх нова година ти чуваш ли са...
    If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от parkour4ety
    еми ас мисля че точно за нова година май няма вечерен час ама не съм сигурен пък и кой полицай щи тръгне в едиин през ноща само и само да ти напише глоба че и навръх нова година ти чуваш ли са...
    по тази логика, кой ли лекър ще работи на нова година, само и само ако получиш сърдечен удър или нещо др, или кой ли пожарникар ще работи на нова година само и само ако ти се подпали къщата, все пак е нова година....

Ами баща ми е пожарникар и работи на нова година.Тогава е най-опасно.

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    ддз

Супер фен Аватара на someonerandom
    То сигурно си има,обаче не мога да си представя кой ще патрулира точно тогава по улицата.
    Faltera,баща ти сигурно стои в пожарната и предполагам,че все по някакъв начин отбелязват-друго си е да прекараш цялата нощ из града в патрулка...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    То сигурно си има,обаче не мога да си представя кой ще патрулира точно тогава по улицата.
    Faltera,баща ти сигурно стои в пожарната и предполагам,че все по някакъв начин отбелязват-друго си е да прекараш цялата нощ из града в патрулка...
    И на нова година патрулират полицайте!!! - Информацията е от първа ръка!

Ами аз нова година прекарвам с семеиството си и приятели и не мисля че има точен вечерен час

Голям фен
    на мой приятел баща му е полицай и на нова година работят,но за вечерен час не мога да кажа,мисля че няма

Супер фен Аватара на someonerandom
    Между другото,винаги ми е било странно как става-Дори и полицатите да забележат някого и да се усетят,че той може да под 18-какво му пречи на човека просто да се изнесе в момента,когато усети,че са го набелязали?Не мога да си представя гонка тип "холивудски екшън" между наши полицаи и 15-16 годишен след 10 вечерта(Да не говорим,че униформените нямат шанс в повечето случаи)Изобщо има ли случаи,когато тази глоба е била приложена?
    Странно мнение стана,обаче наистина ми е чудно.Кой ли би седял и би ги чакал,при условие че знае какво ще се случи(в най-добрия случай техните ще плащат глоба и после носа няма да му дават да си подаде от тях след 10 часа)
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Яли пили и се веселили
    Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )

по принцип НЯМА , НО ако си друсал или да си се направил като куче
    смятаи че са те прибрали а за пиянство не знам мисля че ако не правиш
    вандализми няма да ти направят проблем....или ако ше правиш първите две треа да си по дискретен

The legends don't die i am a living example!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от parkour4ety
    по тази логика, кой ли лекър ще работи на нова година, само и само ако получиш сърдечен удър или нещо др, или кой ли пожарникар ще работи на нова година само и само ако ти се подпали къщата, все пак е нова година....

+1 \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си