- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Вечерен час
Искам да попитам до колко е вечерния час на нова година или въобще няма?
Както всяка останала вечер.
Само със забележката, че тогава е най-опасно.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
еми ас мисля че точно за нова година май няма вечерен час ама не съм сигурен пък и кой полицай щи тръгне в едиин през ноща само и само да ти напише глоба че и навръх нова година ти чуваш ли са...![]()
If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent
по тази логика, кой ли лекър ще работи на нова година, само и само ако получиш сърдечен удър или нещо др, или кой ли пожарникар ще работи на нова година само и само ако ти се подпали къщата, все пак е нова година....Първоначално написано от parkour4ety
Ами баща ми е пожарникар и работи на нова година.Тогава е най-опасно.
То сигурно си има,обаче не мога да си представя кой ще патрулира точно тогава по улицата.
Faltera,баща ти сигурно стои в пожарната и предполагам,че все по някакъв начин отбелязват-друго си е да прекараш цялата нощ из града в патрулка...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
И на нова година патрулират полицайте!!! - Информацията е от първа ръка!Първоначално написано от someonerandom
![]()
Ами аз нова година прекарвам с семеиството си и приятели и не мисля че има точен вечерен час![]()
![]()
на мой приятел баща му е полицай и на нова година работят,но за вечерен час не мога да кажа,мисля че няма![]()
Между другото,винаги ми е било странно как става-Дори и полицатите да забележат някого и да се усетят,че той може да под 18-какво му пречи на човека просто да се изнесе в момента,когато усети,че са го набелязали?Не мога да си представя гонка тип "холивудски екшън" между наши полицаи и 15-16 годишен след 10 вечерта(Да не говорим,че униформените нямат шанс в повечето случаи)Изобщо има ли случаи,когато тази глоба е била приложена?
Странно мнение стана,обаче наистина ми е чудно.Кой ли би седял и би ги чакал,при условие че знае какво ще се случи(в най-добрия случай техните ще плащат глоба и после носа няма да му дават да си подаде от тях след 10 часа)
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Яли пили и се веселили
Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )
нямаа![]()