- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оххх ..
Мии да разкажаа и моята история ..
Всичо започна лятото ,, той е на 18 ,а аз съм на 14 (ако има някво значение) ,, всичко вървеше горе-долу прекрасно първия месец и след тва се почнаха разделите и събиранията и така 5-6 пътии ,, ии преди няколко дена с въпросното момче започнахме отново да си пишем и той каза " ИСКАМ ТЕ !" ,, ии аз направо се разтопих от щастие ,, ии налии решихме да се съберем, НО от тази вечер в която решихме товаа ,, нито сме се виждали,, нито ми е звънял ,, нито нищо.
Моля ви кажете вашето мнение ,, как да постъпя,, какво да направя ..
аа и забравих да спомена , че се разделяхме , защото той искаше секс , а аз не се чувствам все още готова ..![]()
кретенче е
не се занимавай![]()
+1Първоначално написано от 0nem0retIme
Тва е n-тата тема с разигравано момиче, много се оставяте нещо.
наивни сме ний момичетата,вярваме в любовтаПървоначално написано от gogo4o4o
![]()
Позната историяЩе хлътнеш до уши ( ти вече си) Не усещаш ли че те разиграва?
Ще се влюбиш ще му пуснеш и ще те заебе , сама казваш какъв е,замисли се дали има смисъл да си с него![]()
+1Първоначално написано от 0nem0retIme
ти си малка и заблуденаа той.... без коментар
<N>
Ами да ИСКА ТЕ за да го задоволяваш сексуалноПървоначално написано от DesSsi
Просто го разкарай от живота си
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от 0nem0retIme
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хо- хо колко познато ,,, не се занимавай ще го обикнеш и няма отървия аз бях в такова положение но го обиканх иии нещата още се влачат,,, недей![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Не се занимавай.Не си заслужава.Кажи му,че пътищата ви не се пресичат и трябва да се разделите - търсите различни неща от връзката.Хубаво е,че не си му пуснала,само и само,за да остане с теб.
Браво![]()
Късай,преди да ти е станало твърде трудно да го извадиш от сърцето и ума си.
Заеби го - и без тва той ще те заебе след като му позволиш да ти бръкне отзад.
Махни го..Не виждаш ли,че те иска само за секс..Едно момче би трябвало да чака момичето,докато се чувства готов..А и той вече е голям /на 18/,а ти си само на 14 /
/ и мисли,че ще те получи по-лесно от "наборите му"..
Просто щом не си готова = не го прави + зарежи го..И си намери момче,който ЩЕ ТЕ ОБИЧА,а не да те иска само за секс
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
не се занимавай с него
\Първоначално написано от StringTheorist
/ много правилно
Исках да кажа с пръст.Първоначално написано от vampire_girl_
+1Първоначално написано от izlishna
О имах един бивш,дето няколко месеца след като се разделихме реши че иска да е с мен.После изчезна от скайп за около 2 месеца.После го видях на улицата и му казах че е идиот![]()
П.П.Казано просто "Искам те" значи че иска секс
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Под "искам те" и оставянето да "мислиш" е имал предвид ТОЧНО СЕКС!!!Сори,миличка,животът смърди...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
...Първоначално написано от 0nem0retIme
+ Ти акъл имаш ли?
Брях,брях
Прави са. Имай малко самоуважение, щом сте се разделяли заради секса не е трудно да се досетиш, че той отново иска това. Това "искам те"може да е "искам да правя секс с теб", друго е да каже "исам да бъда с теб..."Първоначално написано от gogo4o4o
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Заеби г0, иска те само за секс.. не се оставяй да бъдеш неговата играчка, това момче не си заслужава, по-скоро се запознай с някое друго по-свястно момче.. момчетата на тази възраст не търсят любов.. търсят секс.. няма смисъл просто, ако му угодиш, ти ще страдаш после![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (: