Отварям тази тема, хах знам ли аз за какво.. Да искажа поредното си разочарование от Коледа... Как да започна хм ? Еми като цяло това време от годината доста ме здухва ако трябва да си призная, но тази година може би дори повече защото тайничко се надявах нещата да са различни, но уви бързо се върнах в реалността. От седмица някъде вече не живея в Бургас преместихме се малко по-далечко от града (родителите ми остаряват и искат спокойствие, нормално сякаш нали?) Нямах нито интернет, нито имах много възможности да ходя в Бургас и какво се случи... "приятелите" ми взеха е така, че изведнъж забравиха за мен. Все едно никога не съм съществувал. Факта, че и тази Коледа отново я посрещам сам(както в личен, така и в семеен план) също не ми се понрави да не кажа, че доста ме натъжи. А не е какво да нямах шанса нещата да бъдат по-добре, но явно просто по Коледа нямам късмет. И самият факт, че всички са толкова весели и щастливи, някак си ме кара да се чувствам не на място... Да се правя на щастлив когато не съм, и всички да те поздравяват с весели пожелания които никога не се сбъдват, кофти работа. И винаги да са толкова изненадани като им кажеш, че мразиш Коледа. Питам как да я обичам, когати в последните години нищо хубаво не ми е донесла ?