.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Лично за себе си искам хубаво и добро момиче което да ме разбира

секс?

немърморене?
    нецупене?

мусака?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    искам умно,но забавно момиче,по възможност да кофее на дебилната ми музика,да си се гушкаме постоянно,да не се страхува от прекалената близост,да изглежда г/д добре,да мисли нестандартно,да не е вулгарна,да има цели и мечти,да зачита чуждото мнение,но да не се води от него,да не играе игрички,да си знае силните и слабите страни,да обича да спори и да не се сърди,като малките деца...

тва е идеалният вариянт...Но съм съгласен и на мн по-малко
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    искам умно,но забавно момиче,по възможност да кофее на дебилната ми музика,да си се гушкаме постоянно,да не се страхува от прекалената близост,да изглежда г/д добре,да мисли нестандартно,да не е вулгарна,да има цели и мечти,да зачита чуждото мнение,но да не се води от него,да не играе игрички,да си знае силните и слабите страни,да обича да спори и да не се сърди,като малките деца...

Имаш ли 18?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

секс и пари
    Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123

Имаш ли 18?
    точно толкова
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

po princip az imam priateli mom4eta bih kazala 4e vs sa takivai te sa mi kazvali 4e imat 4ustva ama na men ne mi se vqrva tui 4e te tursqt samo sex i ni6to drugo

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    жена ми искат
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    In your dreams..
    Повечето ги интересесува как да вкарат някоя в леглото..Но има и свесни мъже,но това са ОГРОМНА РЯДКОСТ.Не можем да сме сигорни какво искат мъжете,както те какво искаме ние съвсем различни сме
    Всичко ,което виждам-си ти!
    Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят..

Бира , пържени картофи , и финала на шампионска лига!
    Before you see the light , you must cross the darkness!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    съвсем сериозно искаме да сме щастливи и да имаме някой до себе си

нз какво искат жените ама повечето от нас това искат
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си