.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Сигурна ли си,че "здравословните" неща дет си яла са наистина такива ?
    Разните полуфабрикати ала Нестле фитнес,трици,мюсли и so on... не бих им дала пълното такова определение.
    ЗДравословно е да си хапваш 400гр. плодове на тен,млекце да пийнеш,бяло месце и рибка на редуваш на седмицата.Малко печенко свинко за сила,водичка поне по литровка на ден......
    900 калории са малко и да ядеш някакви ниско калорични боклуци си е чисто самоубийство.
    Нормално ти е положението,ще ти дойде,ама давай на нормалното си ядене преди диетата
    Да, сигурна съм. От време на време ям Активиа закуска, но по принуда, защото няма какво друго...
    Но ако не съм на диета, приемам около 3000 калории на ден, че и повече, така че дори и 1800-2000 да приемам, то дефицитът и загубата на килограми + мазнини ще си ги има, следователно и липсата на цикъла.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Gwendoline
    но за един 55 примерно, не е
    Айде моля ти се. И какво, аз съм стигала зимата до 55 кг. И? Ако съм 1.75 пак ли не трябва да приемам повече от 1500 калории? Говорите наизуст момичета, на янкакви чути недочути приказки ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

ми именно, аз твърдя същото, което ти твърдиш. прочети пак

Но за 20-те процента въглехидрати... Мда еее... Къде го чете това? От липса на въглехидрати се получават наистина сериозни проблеми!
    20 процента въглехидрати на ден въобще не е някакъв минимум или липса. 20 процента са едно 3 ябълки и порция ориз на ден (че може да сложим и половин филия пълнозърнест хляб). това малко ли е според теб? и като сложиш останалите 80 процента белтъци и мазнини... и вода... въобще не се получава липса на нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си