- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Смотани и тъпи диети!!!
Да, сигурна съм. От време на време ям Активиа закуска, но по принуда, защото няма какво друго...Първоначално написано от Shia
Но ако не съм на диета, приемам около 3000 калории на ден, че и повече, така че дори и 1800-2000 да приемам, то дефицитът и загубата на килограми + мазнини ще си ги има, следователно и липсата на цикъла.![]()
Айде моля ти се. И какво, аз съм стигала зимата до 55 кг. И? Ако съм 1.75 пак ли не трябва да приемам повече от 1500 калории? Говорите наизуст момичета, на янкакви чути недочути приказки ..Първоначално написано от Gwendoline
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
ми именно, аз твърдя същото, което ти твърдиш. прочети пак![]()
20 процента въглехидрати на ден въобще не е някакъв минимум или липса. 20 процента са едно 3 ябълки и порция ориз на ден (че може да сложим и половин филия пълнозърнест хляб). това малко ли е според теб? и като сложиш останалите 80 процента белтъци и мазнини... и вода... въобще не се получава липса на нещо.Но за 20-те процента въглехидрати... Мда еее... Къде го чете това? От липса на въглехидрати се получават наистина сериозни проблеми!![]()