Световният тероризъм е заплаха. Локърби, 9/11, Мадрид, Лондон са само част от примерите. Сума-ти самолети на Етиопските авиолинии също са обект на отвличания. Пиратските набези срещу кораби, плаващи под западен флаг също е вид тероризъм.

Не знам дали си заслужава парите. Аз съм смятал приблизително колко пари налива САЩ и ми се зави свят от някакви безумни цифри. Заплатата на един войник в Афганистан е между 200 и 250 хиляди $ на година. Там има 120 000 войници от 2002 година. Освен това пари за оръжие и т.н. и излиза дявол на магаре. Освен това САЩ водеше паралелно и война с Ирак. Сметнете и там броя на войниците по същите пари, добавете пак за муниции и сметнете. Освен това се наливат и за хуманитарна помощ и за не знам си какво и са някакви бясни цифри. Тези, които обвиняват САЩ за крадене на петрол да конвертират получената цифра от двете войни в литри петрол и после да кажат, че е за това. Трябва да са пълни олигофрени.

Инвестират се 100-ци милиарди долари, защото тероризмът се превръща в опасен и крупен бизнес и това трябва да се спре. Умират невинни хора. Тези, които умират от грип, не умират, защото няма лекарства, а, защото не търсят помощ на време. Никой доктор няма да си остави пациента да умре. Ако трябва и с елементарни средства, но ще го спаси. Плюс това за здравеопазване не отиват по-малко пари в никакъв случай. А и грипът не е бизнес, с който с убиват стотици хора, нито е насилие срещу човечеството с тенденция да расте. Грипът е бизнес за фармацефтичните компании, които печелят милиарди от ваксини. Но никой няма да тръгне да произвежда "грип". Просто като дойде е добре дошъл за всичките -фарма.