- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали въобщте момчета, които не си бръснат космите по тялото
Моя приятел не си обезкосмява тялото. От дъжд на вятър скъсява космите подмишниците и по интимните части но никога не съм го виждала без! Бяхме говорили по темата още преди да тръгнем и му казах че мъж без косми за мен не е мъж. Къпе се и се подмива достатъчно често, че да не мирише неприятно и според мен е мит това, че космите са признак на нечистоплътност.
Вече нема такива момчета щото всички искаме да сме фашион
мишниците и куру може да се бръснат, но другите части не е препоръчително защото е педерастко
GTA Stunting
+1 евалаПървоначално написано от fire_magic
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
че приятелка нямаш ли бе ^^?
Брада кур и тва е
Другот е гейско !!!
ваУ рокс
Grell
има такива момчета и приятеля ми е един от тях. не ми пречидори ме възбужда повече в този си .. примитивен вид
![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Аз си бръсна лицето, мишниците,краката и "мъжкия полов орган" ;d
Има да .. аз познавам такива ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+++Първоначално написано от HouseMusicBoy
Лицето ,краката(пролет , лято , есен, зимата да топли) , мишници и оная работа . А да си бръсна ръце,гърди,корем,гъзЪ , скубене на вежди , ПЪЛНА ПЕДЕРАЩИНА !!!!!!!!!!!!!!!!
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
може и да има
Просто аз
+ главатаПървоначално написано от fire_magic
![]()
добре .. аз си скубя веждите само в средата за да не стане 1 веждаПървоначално написано от LSFC
а ти си бръснеш крачетата да са като на девойка
хайде да сравняваме кой е по големия педал в случея
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
1 мъж винаги трябва да е космат !
Мъжа по това се различава !
Е трябва лицето, подмишниците и половия орган
От там на татък вече е леко.. предалско.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
мразя космите..
и с приятеля ми не сме имали проблеми на тема косми.. маха от всякъде всичко (крака ръце,корем(гърди) подмишници,лице.
Стига бе поне оная работа вземи си обръсни,незнам коя луда ще иска да и вкараш космясалия си хуййййййййййй![]()
Sad face си .. секи се харесва по 1 начин.. и се харесва окосмен на някое място на друго не .. мъжът се отличава по кура от жената сеш сеПървоначално написано от Pwnmaster
![]()
и според мене не е необходимо да си бръснеш краката и гърдите...
the game
Ебаси логиката вадите .. мъжете се различавали от жените с това, че имат косми?![]()
![]()
![]()
Ако момчето наистина има много косми (крака, ръце, дупе, гърди, една вежда?!) е много по - добре да ги маха отколкото момичетата да бягат с писъци от него ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3