- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали въобщте момчета, които не си бръснат космите по тялото
^Позна, ама той не се сети...сад.![]()
А това, че 80% от нас смятат, че е педалско да си бръснеш ръцете, гъза и т.н. и 20% от вас смятат, че не е педалско, не значи, че ние сме ви криви!!!? И не ми обяснявай какво е sad, защото английски ми е матерен език и съм пределно наясно какво значи. Въпросът е, че е леко изтъркано, на където и да се обърна да чета заучени английски фрази...
Както сам каза "характера,маниерите,повед нието,осъзнаването,развит ето на тялото" определят един мъж, а окосмението е част от разликите в развитието на телата.
Едит:Ъхъъъ...много яка ебавка с клишенца..пхахаха, ама забравих да се смея, сори.Първоначално написано от AlokiNn
мноу сад////
А я сега ти ми кажи каква е раликата между педал и мъж.. защото има педали с окосмени ръце , гъзове и т.н
пикльовци какво сте седнали да си ги мерите а?!?! аз се епилирам навсякъде абсолютно и всяко себеуважаващо момче трябва да го прави,дори в гъза навътре към ректуам,около патката, краката, мишници,пъп,ръце....навсякъд е без главата.така е най-яко.кво сте седнали като стари насрани баби да си обсъждате говната?!?!![]()
Тоз пък тръгнал да налага мнение, всеки си прави каквото сметне за добре![]()
тая па дрисло нещо против ли имаш?!?!?!?!?!?Първоначално написано от play23
![]()
![]()
![]()
![]()
Да то и жени без цици има, ама са изключения, нали така?Първоначално написано от AlokiNn
То и мъже без брада има, ама са изключения.
И албиноси има, ама и те са рядкост.
Същото с педалите, които имат косми - изключение.
ПС: Не ми се спори с теб. Ти си като Хилари, на която правеше забележка, че спори с всеки, които е на различно мнение от нейното. Не е нормално да се обезкосмяваш навсякъде и да приличаш на ощавена кокошка или плужек. Няма нищо мъжко в т'ва. Радвай се, че не живееш в Америка или в Западна Европа, че с епилираните крачета само щяха да те ебават момичетата и всички щяха да ти се хилят. Неслучайно жените се обезкосмяват. Ти, ако искап и червило си сложи, и гланц и диадема, и спирала, и молив за очи и ФДТ, и пудра, и перли. К'во му е педалското? Същото и с обезкосмяването...
Аз имам против.. и някъв онлайн бияч ми седнал да се прави на отворен ако искам ще ги махам![]()
абе дрисльовци вие сте малоумни честно?!?!?! кво спорите за космите. НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИМА!!!!!!!!!!!![]()
Просто замълчи смешен си.. пита ни за кво спорите като той спори с нас![]()
![]()
![]()
![]()
Кой бе ти ли ми го казваш бе?!?! С тая педалска снимка?!?!?!Първоначално написано от AlokiNn
Хаха, вземи се скрии беПървоначално написано от basma1akne
И каква като се правиш на отворен и всички ще тръгнат са се бръснат навсякъде ли?
![]()
![]()
Я ходи си направи една кола маска на косата, че от много фоликули в главата ти не е останало място за мозък...Първоначално написано от basma1akne
![]()
![]()
хаха ми мн ясно. да не са горили, че да стоят космати а ?!?!?!?!?!Първоначално написано от play23
![]()
![]()
космите се бръснат мн ясно, защото научно е доказано, че те не ни трябват.
Ти горила виждал ли си? Майко, как може да сравняваш мъжко окосмение по крака и ръце с горила![]()
да... баба ми голаПървоначално написано от play23
![]()
Ясно 13 години не повече..
Убеден си,че съм на 13?! Твърде си уверен в думите сиПървоначално написано от AlokiNn
Абе гледайте Бруно![]()
![]()
Бахти бруталния филм забранен на 4 континента. Ще се откажете да се бръснете навсякъде
Ето Ви и линк
http://zamunda.net/details.php?id=195719&hit=1
и пеерасите се мъчат да завладеят темата! Следваща цел - СВЕТА!![]()
Станислава
Ако ще и на 50 да си, мислиш като 13 годишенПървоначално написано от basma1akne
GTA Stunting
Определено!Първоначално написано от HouseMusicBoy
По твоята логика футболистите и те са педали. При тях се налага? Всъщност: ,,Не!'', просто така стана със времето. Все пак, ако на теб ти харесва да ходиш пъпчасал и космясал, на мен не. Века в които живеем налага да се грижим за себе си. Знам, че не искаш да се погледнеш в огледалото amk933, но просто се налага заради обществото.Първоначално написано от amk933
Първоначално написано от ScionOfStorm