- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали въобщте момчета, които не си бръснат космите по тялото
^Май не правиш разлика между това да тичаме в ляво и да се подържаме?
Да беше изчел поне целия спор, като си решил да се заяждаш, защото нещо не улучи коментара, за който да се хванеш. А и много ме съмнява да си футболист и всеки ден да ти снимат краката с камери...и да им се "любува" целият свят...
Ако не ме лъже паметта, ми беше писал едно съобщение колко те дразня...за какво се заяждаш с мен???![]()
Ми те футболистите най-големите педалиПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
![]()
ебати примера намери честно
![]()
GTA Stunting
Да стана ми ясноПедал за тебе е някой който не те радва (завиждаш) слагам го в скоби защото едва ли е така но е вкл като вариант
Мисля, че имаш проблем с логиките ..Първоначално написано от -/-
![]()
![]()
![]()
Точно обратното .. но не говорим за жени!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Алокин, ти нямаш никакво чувство за пунктуация.НИКАКВО!![]()
Много хора казват, че когато имаш косми миришеш повече.Ем,не![]()
Някой може да си бръснал до перфекция обаче да смърди като пор, заради неговите потни жлези.Аз, например, съм окосмен при подмишниците, никога не съм се бръснал там, обаче когато се изпотя не мириша.Същото важи и при Малкият Pwnmaster.
Пак не разбирам защо се бръснете.Аз имам много повече косми от някои ЖентАлмени тук и дори не ги усещам.
Аз съм с голямо количество косми и се чувствам супер комфортно.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Защо ли!?
-Защото се чувствам по-добре
-Защото нивото на хигиената е по-голямо
-Защото така съм решил и единственото мнение което ме интересува от друг човек мисли като мен
-Защото спортът който тренирам го изисква
Стига ти толкова![]()
-Нивото на хигиената не се определя от космите, а от потните жлези, ако говориш за пот.
-Ако тренираш футбол ти е простено заради спортните предрасъдаци и мозъчният капацитет на един футболист.
Muhammad Ali
Ми..Тренирам плуване
А не говоря за потта
Това е Марк Шпитц.Спечелил е 7 златни медала на олимпиадата през 1972 в плуване.Той е космат.
Пречат ли му космите-не.
Muhammad Ali
\Първоначално написано от HouseMusicBoy
/ \
/ \
/ \
/
Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"
The life is a big madhouse, don't miss living in it
1972 друг век друга година.. сега е прието за по-красиво да си обезкосмен.. Преди модата е била друга.. Доказано е че по-хигиенично е да си обезкосмен
Прието? И къде е прието??? Аз освен в Източна Европа, другаде не знам да е прието???Първоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
Доказано е, че е по-хигиенично? Хигиената зависи от човека, не от космите. И е доказано, че обезкосмяването на оная работа при момчетата е медицнски вредно. Питай баткодоки. Прати му ЛС и ще ти обясни.
Аааааааааааа, ето, каза си го-модерно било.Вече с теб няма да споря, мейт.Разбрах ти гУедната точка.Първоначално написано от AlokiNn
И не ми говори хигиенично било, бла-бла.Всичко е в потните жлези.И да си космат, и да не си-жУезите имат последната дума.
П.С Пич, оправи си малко пунктуацията.Да не са ти избили запетаите от клавиатурата.
Muhammad Ali
Ей хюмне , космите ако нени трябваха нямаше да ги има !Първоначално написано от basma1akne
![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Ми не спорипреди и жените не са си махали космите сеш се
![]()
+1Първоначално написано от eXpl0d3
\
/
Малко ми е скучен тоя форум!
Имам по ръцете, краката, корема, гърдите, гърба, гъзо, лицето, мишките, к'уро. Махам ги само по к'уро, мишките и лицето! Стабилно окосмен съм навсякъде и не ме е срам! Яжте ми стабилно окосменият г'ъз!!![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
+Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
Milica Unikalen
koito iska da pi6e ls
тук най-големите злетаци се доказаха!
AlokiNn повежда в класацията!
Станислава
абе по задника ми има мн косми и като сера и след тва са почеша пръстите ми получават същата миризма и е мн гадно :<
поведох ли в резултата за най-голям злетак?![]()
GTA Stunting
няма така лесно да го разминеш,неговият идиотизъм е ненадминат!![]()
Станислава
Вижте сега пичове и пич.... ааааааа мили дамиДайте да въведеме едно заключение на цялата тема
Космат си... Не ти пречат... Ок остави гисупер
Космат си... Не ти пречат... Но се притесняваш от околните... Ок почти се приема...
Космат си... Не ти пречат... Но прятелката ти прави проблеми.... Мъж под чехъл!
Космат си... Не ти пречат... Но така е модерно... Тъп си!
Космат си... Не ти пречат... Но така повече се набиваш в очи... Суетен си...
Не си космат... Свиркаш си!
Някои жени харесват това да си космат! Както в моя случай!
Къде отиде истинския балкански мъж с големия тумбак,ракията със салата за вечеря и космясалото до черно тяло ;(;(
GTA Stunting
загубиха му се дирите през 2000 и някоя си...Стана модерно мъжете да бъдат жени,защото жените не им пускат.
А жените станаха претенциозни путки ходещи с мъже които са по-големи жени от тях. Дано сте ме разбрали,защото спа.
Станислава
мисля че от на тодито коментара е от най смислените
мога да седна да ви обяснявам половин час ама не мързи ме - ще си карам просто и ясно
САКАТИ СТЕ ХОРА
ае мисля че най добрият учител колко е зле нещо е саут парк тъй че потърсете епизода South Park Is Gay
и усетете за кво говорим...
бахти всички изпедерастяха
не могат да бъдат нормални
насякъде гледаш смотани вешани ей ибал съм ги в ушите смешни хора пуу