.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 165
    Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Е ко е тъп ташак аз си бръсна лицето , мишниците , краката и патката космат ли да ходя
    ми къв мъж си,ако ходиш като слива по улицата!? и чак се смее такъв
    "Как аз ще ходя с косми по краката...Божеее не не не " Келеш...тва си е признак за мъжественост!
    Никой не казва,че трябва да сме като маймуни или не трябва да се обезкосмяваме...но на местата,където е нужно:брада,генитали,под мишниците,както казвате...а не на ръцете моля ти се
    тъпи пубери,които нямат друго освен комплекси...голяма работа,че имам косми по краката...и за сравнение ще кажа,че никога не съм си бръснал космите по ръцете и краката..и сега са ми нормални,малки..а имам приятел,който в момента му затихна бурята,но преди беше с много засилено окосмяване точно,защото и той беше на тази мисъл...ако се бръсна ще съм готин...

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Къде отиде истинския балкански мъж с големия тумбак,ракията със салата за вечеря и космясалото до черно тяло ;(;(
    Нали и аз това се чудя.. останаха някви гладоизбръснати алокинчета само ..

аз, лично, мисля, че момчетата е хубаво да си бръснат мишниците и генеталиите, щотооо, един вид, става дума за личната хигиена и не мисля че е нужно крака ръце и подобни, ама всеки с мнението си. В днешно време има все повече и повече момчета които предпочитат да са обезкосмени... явно не им е приятно. За лицето не казвам нищо, щото пак е до лично мнение

Голям фен Аватара на mey_si
    Не е педалско,въпрос на личен вкус и хигиена ,не бих легнала с "натурално" неподдържано момче..за ръцете ок,,, ,но за останалото не мога да се примиря

Мега фен Аватара на draid
    И какво искаш да ми кажеш че трябва да си бръсна и краката ? Това не бих го направил никога, по срамните части и мишниците да, лицето да, но от там натам си е лично женски занимание.

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    ПТ: Зависи от космите. Ако не си много космат може и нищо да не си бръснеш освен лицето. Бръсненето на оная работа и подмишниците е ок. Обаче от там нататък става леко левичарска историята...
    \/
    +1

Град
    Долината На Идиотщината
    Бръсна си лицето,хуя и мишниците-краката и гърдите не ги бръсна щот мисля,че е педалско

...

Хора не моа да разбера само защо като чуете обезкосмяване и веднага се сещате за БРЪСНЕНЕ. Аз лично се бръсна само на лицето /брадата/, мищниците и половия орган. Лятото ходя на КОЛА МАСКА за ръце и крака и тва е ... ако си бръснете краката и ръцете след 2-3 години ще станете маймуни и мечки ...
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Спрете с тая хигиена бе! Млаоумни ли сте!? Какво пречат космите на хигиената?! Къпете се редовно и няма да имате проблеми с хигиената!

Аз си бръсна само лицето.

А тия пyтки лигави, дето разправят, че не биха си легнали с ИСТИНСКИ МЪЖ - да си начукат едни голем ПЕДЕРАСТКИ гол охлюв от зад!

нз хора тая мода нещо наистина се е бъгнала
    сега всяко второ момче на улицата което видя да "следва" модата напрао ми иде му забия един (въпреки че не го правя щот няя си прая проблеми зарад някви педераси)
    пък тва последното нещо дет е сега - ШАЛОВЕ смис ае ве хора гледам един и същ ШАЛ навсякъде - тип покривка ...
    от утре май че ще почнем вадим чергите от килерите и айде на аладин да се прайм щот модерно ... много сте прости честно
    и между другото думата педал вече и се поизменя значението и се вика на всичко дразнещо и всичко което мяза на ония по гей парадите
    а вие сте педали за да спорите за думата САДНАТ
    а вие фешаните сте САДНАТИ твърде много за да се усетите

или нещо такова ...

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Има, момчетата на около 10-15г., а тези м/у 12-15 само по интимните зони. Като станат на 15 почват и подмишниците, а към 18 лицето, гърдите и други части.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Има, момчетата на около 10-15г., а тези м/у 12-15 само по интимните зони. Като станат на 15 почват и подмишниците, а към 18 лицето, гърдите и други части.
    А ти тъп ли си ?
    Първо на колко си ?
    И второ интимните зони трябва да ги бръснеш като ти излезнат косми ... да няма да ги търпиш , а лицето до 18 ще държиш така ли оле какви хора има на тоя свят боже !
    ваУ рокс
    Grell

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    А ти тъп ли си ?
    Първо на колко си ?
    И второ интимните зони трябва да ги бръснеш като ти излезнат косми ... да няма да ги търпиш , а лицето до 18 ще държиш така ли оле какви хора има на тоя свят боже !
    Не съм тъп
    Казвам, кога горе-доло започват да се бръснат хората. Косми по лицето излизат по-късно, около 17-18 и не е задължително когато то излезе първия косъм и клъц. За интимните зони е ясно, че трябва да се бръснеш, когато ти излязат косми, защото съм чувал за хора, които си махат мъхчетата и после стават.......

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    според мен тва си е въпрос на личен избор..... всеки си има мнение и може да прави с живота си и с тялото си каквото поиска !!! Няма нищо лошо да не се бръснеш(въпреки че на мен не ми допада осбено)ако подържаш добра хигиена..... както и не намирам за педалско да си бръснеш краката и ръцете !!! Всеки си има определен стил и начин по който се харесва и ние не може да си налагаме мнението над всички !!!!
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Е, има си хора, които не се обезкосмяват.
    Специално за циганите обаче съм почти сигурен, че не се обезкосмяват, ако искаш отиди в махалата и ги накарай да ти покажат

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Имам един познат, дето е ОТВРАТИТЕЛНО рунтав по цялото тяло... Просто е прекомерно окосмен. Косата му на тила продължава по гърба...
    На всичкото отгоре се кефи, че е космат, зарибяваше една приятелка и когато вече прекаляваше, си спечели тя да го напсува колко е космясал и т.н.

Аз съм твърдо ЗА да се обезкосмяват половите органи, мишниците и естествено лицето. Гърдите също (особено ако са с черни и къдрави косми).
    А космите по краката и ръцете са символ на мъжественост един вид, тъй че нека си ги държи.

Имам един приятел, който обезкосмява цялото си тяло. И не е педераст изобщо.

Колкото до хигиената - космите под мишниците могат да задържат такива зловонни миризми през горещия летен ден.. не ми се мисли просто.

Между другото, една моя приятелка, като си лежали с приятеля си, сама му оскубала гърдите. (Епилатора взела май , не знам.)

Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    ми пич ддз аз лицето мишниците и чепа ги бръсна ама ръцете и краката вече си е педалско
    +

Цитирай Първоначално написано от acer666
    Спрете с тая хигиена бе! Млаоумни ли сте!? Какво пречат космите на хигиената?! Къпете се редовно и няма да имате проблеми с хигиената!

Аз си бръсна само лицето.

А тия пyтки лигави, дето разправят, че не биха си легнали с ИСТИНСКИ МЪЖ - да си начукат едни голем ПЕДЕРАСТКИ гол охлюв от зад!

=D> =D> =D> =D>

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Че то си е въпрос на избор дали ще се бръснеш, не на сексуална ориентация. Кой е казал, че няма космати гейове, които считат космите за мъжествени? Това, че си падат по мъже, не означава, че не харесват истинска мъжественост, а търсят епилиран траверс.

Аз лично си бръсна лицето , но не много често, обичам да набучва брадата, освен за работа, там винаги съм гладък, мишниците ги бръсна, защото ми е по-комфортно като им сложа антиперспирант. Оттам надолу си бръсна гениталиите, но и там не прекалявам, и през лятото си бръсна краката веднъж на месеца. Иначе са ми правили и коламаска на корема и гърдите, съветвам ви да не правите тази грешка, изринах се брутално и сега космите са повече. Не че е болка за умиране де.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Повече от фен
    според мен това, че си обезкосмяваш определена част от тялото или цялото тяло не те прави педал, замислете се, и с косми и без косми един човек кът си пада по момичета тва няма да го промени, но ако е обратното и кат маймуна да е пак щще си е гей

който иска да няма косми по краката по-добре да не бръсне

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Тая тема въобще не е за тук, освен това е и глупава

Град
    Пловдив
    Всеки човек има косми и има правото да ги прави каквото пожелае.На другите не им дреме на вас какво ви харесва.Ако не се чувства добре с/без косми ги маха/реше
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

За мене един мъж трябва да си е с косми, не да е като йети разбира се, ама да е няк'ъв бръснат, лъснат - не благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си