.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Козметика за "непокорни" коси

Здравейте имам проблем с косата си.Много е бухнала,стърчи навсякъде.Когато се върна от училище тя е станала на нищо.Бухнала е,хвърчи навсякъде.Много е гъста и фризиорката ми каза че ако искам да понамаля обема трябва да се филирам.Съгласих и тя ми каза че ще направи нещо средно-няма да е много голямо филиране за да не стърчи.След това косата ми беше двойно по бухнала.
    Бихте ли ми препоръчали някакъв шампоан или въобще някаква козметика,която да "укротява" косата.

пяна моята е къдрава и супер бухнала и само това помага но щом са ти я филирали не трябва да е повече

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми и мойта е доста къдрава и непокорна .. ама не ползвам такива козметики тъй като не им вярвам ..
    "идеално права коса само със сешоар" <-- ебахти глупостите .. и все пак ако толкова много искаш да опиташ .. Нивеа, Лореал, Шаума ии т.н.

Град
    Пловдив
    кристалите така да се каже "зализват" ,има спрейове на Глис,които ми изглеждат надеждни за стърчащи краища,а иначе трябва да си я подхранваш с различни маски и шампоани-на Lorys са много добри.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Пловдив
    http://www.ivis.bg/gliss-kur-oil-nut...л-p2528.html това е един от спрейовете,под него има и други.разгледай ги и мисля,че ше намериш,каквото ти трябва
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми