- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За тези който скучаят в момента
настроение нема ли не става работата
..така е и аз съм с наще удома,но просто не ми е скучно...като знам,че към 2-3 с баща ми ще се правим станчинари,ще ходиме у приятели..веселба голяма ме чака![]()
П.П. - особено какви БОМБИ сме взели..кви пиратки кво чудо..![]()
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Включвайте ме и мене...![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Много колеги се събрахме тука уе![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
ЧеститааааааааааааааПървоначално написано от zoreto
![]()
![]()
![]()
=]
Вече и мене ме пишете.
Егаси, не е честно. Исках просто една весела и забавна нова година, нищо повече. На гости на братовчед ми съм и той се беше събрал с няколко негови приятели, които не познавах, приятно беше. Сега обаче му се обадиха и той буквално ме заряза и отиде някъде при други приятели, които познавам. Даже чао не каза, даже не ми каза, че не може да отида с него. Просто станаха и тръгнаха.
Яд ме е. Не исках много, егатиии.
Нищо нямаше да му стане. Сега щях да се забавлявам, а не да умирам от скука пред компютъра.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз исках просто едно хубаво прекарване на 2010г. нооооо по дяволите тва съм аз...тоест няма как да съм щастлива дори за една вечер, няма как да се забавлявам малко поне...И един мой много близък приятел ми се сърди, чудесно започване на новата година, няма що...Наще си легнаха да спят, аз се чудя кво да правя, най-много да си взема шампанското и виното и да си къркамБасии нервно ми е, иде ми да гръмна някой, баси шитнята честно....Хората си празнуват сега, аз кво правя, седя пред смотания компютър...Ох дразня се на наще...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Абе на мен не ми беше скучно да ви кажа..Прекарах си добре и малко ми се доспа
![]()
![]()
И на мен ми е скучно![]()
![]()
![]()
![]()
*... DoN't MeSS wiTh A PrinCeSS ...*