.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    в света на приключенията ..

heyy :) едно предупреждение за Новата година ;d

Весело прекарване на посрещането на Новата 2010 година деца! Желая ви мноого забавления!!! НО ви предупреждавам да внимавате с пиенето (количеството алкохол) защото се съмнявам че искате да завършите купона в токсикологията.
    Поздрави!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Да, наистина.
    Не искам да развалям настроенито ви, но...
    Помислете колко е "приятно" за ЧНГ родителят, пратил с лека ръка детето да си направи кефа, ходи да си го прибира от моргата.
    Умната с алкохола довечера (а и които сте почнали вече), особено момичетата, защото под пияно състояние сме много уязвими и можем да бъдем употребени без наше знание. :P

Град
    Една добавка-леко и с яденето! Преяждането както знаете е лошо нещо.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Правилно, внимавайте =)
    Аз съм най-предпазена =))) На антибиотик съм, не мога да пия алкохол =)))))

Супер фен Аватара на gabi_94
    реших да добавя: ЛЕКО С ПИРАТКИТЕ! Едва ли искате да посрещнете Новата година със скъсани пръсти или разкъсана ръка...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    реших да добавя: ЛЕКО С ПИРАТКИТЕ! Едва ли искате да посрещнете Новата година със скъсани пръсти или разкъсана ръка...
    добра добавка

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Аз па се напиФ и са ше допиваме :Д

Ще внимаваме....
    It's too late...

Град
    е ок в трезво състояние съм;нямаше преяждане(мразя да преяждам) и имам пръсти на ръцете ае много купони през новата година на всички и здраве на макс!
    ае наздраве

Наздраве, мъжки!!!
    It's too late...

Късно вече, майна.Връщам се от изтрезвителното без 11 пръстта.
    ПробУем?
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Количеството алкохол според мен не е по-важно от качеството. Има разлика от това да пиеш Меча Кръв и Чилийско Шардоне. Също има разлика между Блек Рам и Синьо Джони, 15-годишен Дъмпъл, Чивас Регал, етц. Има разлика и между Флирт и Руский Стандарт. Пийте качествен алкохол! По-добре по-малко, но по-качествен, отколкото много, но шибан...

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Количеството алкохол според мен не е по-важно от качеството. Има разлика от това да пиеш Меча Кръв и Чилийско Шардоне. Също има разлика между Блек Рам и Синьо Джони, 15-годишен Дъмпъл, Чивас Регал, етц. Има разлика и между Флирт и Руский Стандарт. Пийте качествен алкохол! По-добре по-малко, но по-качествен, отколкото много, но шибан...
    А, баш.
    И аз бях трезвеник снощи, заради антибиотика.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Брат тая водка руский стандарт не я понасям отврат е! Иначе аз си пих финландия и пак повръщах да ти кажа а тея уискита как ги пийте една чаша и почна да ми са повдига просто ми е отвратително.
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Голям фен Аватара на daru6a1
    Ако желаете да доживеете до следващата Нова година с 2 ръце внимавайте и след Нова година . Ч.Н.Г на всички със леко закъснение

Град
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Късно вече, майна.Връщам се от изтрезвителното без 11 пръстта.
    ПробУем?
    axa

бтв ок де признавам си леееко се понапих ама леко!
    стоях до 5 сутринта и станах в 15

както и да е темата вече не е актуална

Аз пък днес сутринта излизам на вън и ми дават да хвърля една пиратка и аз будалата я паля и я държа и си я гледам как гори все едно е бенгалско огънче хубаво, че ми викнаха и се осетих та я хвърлих (хич не е за пиратки след празниците).
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    Аз пък днес сутринта излизам на вън и ми дават да хвърля една пиратка и аз будалата я паля и я държа и си я гледам как гори все едно е бенгалско огънче хубаво, че ми викнаха и се осетих та я хвърлих (хич не е за пиратки след празниците).
    не знаех че алкохолът води до бавни реакции по скоро води до бързи но не много адекватни(в повечето случаи)

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Брат тая водка руский стандарт не я понасям отврат е! Иначе аз си пих финландия и пак повръщах да ти кажа а тея уискита как ги пийте една чаша и почна да ми са повдига просто ми е отвратително.
    Въпрос на поносимост.
    Ние пием само уиски, шампанско и вино и нямаше проблеми.
    Не помня точно колко хора бяхме, но едно синьо джони и един не-знам-си-колко годишен дъмпъл отидоха на кино. Освен това някакво чилийско вино и шампанско. Днеска никой нищо не го боли и не е повръщал. Всички бяхме и сме добре.

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ами брат от около 20 човека бях най пиян .... Щях да се пребера може би с 2 счупени крака искал съм да скачам от втория етаж на вилата.... но слава богу съм жив и здрав... аа и да не забравя едно Момиче е искало да се възползва от мен защото ме харесва но явно не съм изкачил стълбите и съм си останал долу на масата ...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Слава богу аз имам спомени от Новата година Пих малко шампанско,макар че ми е забранено\скоро бях болна от мононуклеоза\,но не се напих.Освен това все още си имам всички крайници.
    Никога няма край,има само ново начало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си