- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- heyy :) едно предупреждение за Новата година ;d
Весело прекарване на посрещането на Новата 2010 година деца!Желая ви мноого забавления!!! НО ви предупреждавам да внимавате с пиенето (количеството алкохол) защото се съмнявам че искате да завършите купона в токсикологията.
![]()
Поздрави!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, наистина.
Не искам да развалям настроенито ви, но...
Помислете колко е "приятно" за ЧНГ родителят, пратил с лека ръка детето да си направи кефа, ходи да си го прибира от моргата.
Умната с алкохола довечера (а и които сте почнали вече), особено момичетата, защото под пияно състояние сме много уязвими и можем да бъдем употребени без наше знание. :P
Една добавка-леко и с яденето! Преяждането както знаете е лошо нещо.![]()
![]()
![]()
Правилно, внимавайте =)
Аз съм най-предпазена =))) На антибиотик съм, не мога да пия алкохол =)))))
реших да добавя: ЛЕКО С ПИРАТКИТЕ!Едва ли искате да посрещнете Новата година със скъсани пръсти или разкъсана ръка...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
добра добавкаПървоначално написано от gabi_94
![]()
Ще внимаваме....
It's too late...
е ок в трезво състояние съм;нямаше преяждане(мразя да преяждам) и имам пръсти на ръцете![]()
ае много купони през новата година на всички и здраве на макс!
![]()
ае наздраве![]()
![]()
![]()
![]()
Наздраве, мъжки!!!
It's too late...
Късно вече, майна.Връщам се от изтрезвителното без 11 пръстта.
ПробУем?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Количеството алкохол според мен не е по-важно от качеството. Има разлика от това да пиеш Меча Кръв и Чилийско Шардоне. Също има разлика между Блек Рам и Синьо Джони, 15-годишен Дъмпъл, Чивас Регал, етц. Има разлика и между Флирт и Руский Стандарт. Пийте качествен алкохол! По-добре по-малко, но по-качествен, отколкото много, но шибан...![]()
А, баш.Първоначално написано от amk933
И аз бях трезвеник снощи, заради антибиотика.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Брат тая водка руский стандарт не я понасям отврат е! Иначе аз си пих финландия и пак повръщах да ти кажаПървоначално написано от amk933
а тея уискита
как ги пийте една чаша и почна да ми са повдига просто ми е отвратително.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
axaПървоначално написано от Pwnmaster
![]()
бтв ок де признавам си леееко се понапих ама леко!![]()
стоях до 5 сутринта и станах в 15![]()
![]()
както и да е темата вече не е актуална![]()
Аз пък днес сутринта излизам на вън и ми дават да хвърля една пиратка и аз будалата я паля и я държа и си я гледам как гори все едно е бенгалско огънчехубаво, че ми викнаха и се осетих та я хвърлих
(хич не е за пиратки след празниците).
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
не знаех че алкохолът води до бавни реакцииПървоначално написано от OneGirl
по скоро води до бързи но не много адекватни(в повечето случаи)
![]()
Въпрос на поносимост.Първоначално написано от eXpl0d3
Ние пием само уиски, шампанско и вино и нямаше проблеми.
Не помня точно колко хора бяхме, но едно синьо джони и един не-знам-си-колко годишен дъмпъл отидоха на кино. Освен това някакво чилийско вино и шампанско. Днеска никой нищо не го боли и не е повръщал. Всички бяхме и сме добре.![]()
Ами брат от около 20 човека бях най пиян .... Щях да се пребера може би с 2 счупени крака искал съм да скачам от втория етаж на вилата....но слава богу съм жив и здрав... аа и да не забравя едно Момиче е искало да се възползва от мен защото ме харесва но явно не съм изкачил стълбите и съм си останал долу на масата ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Слава богу аз имам спомени от Новата годинаПих малко шампанско,макар че ми е забранено\скоро бях болна от мононуклеоза\,но не се напих.Освен това все още си имам всички крайници.
![]()
Никога няма край,има само ново начало.