.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

за една любов

Така, запознаме се преди две годинки..през едната година той ме гонеше кафета,дискотеи какво ли не...аз не бях влюбена в него...
    но се влюбих и почнах постоянно да го търся,направо го задушавах и мисля че още е така
    в крайна сметка тръгнахме...но той не беше същият,нямаше го желаниото за нищо,,..въпроса ми е какво да правя,аз знам че ме обича,защото не би де занимавал 2 години с момиче,което не изпитва чувства към нея,към мен! сега се скарахме,понеже ми изневери с една..какво бихте направили вие!Но не бих го зарязала

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    мани мани... нищо не разбрах... бих си оправила правописа, ако бях на твоето място
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Емии,доколкото разбрах от много неграмотно написаното,той ИЗОБЩО не те обича.Да,преди ти е тичал след гъза,ама вече му е писнало.Сега вече не му пука за теб.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Кво викаш,баце?
    Брях,брях

Ем щом не би го зарязала защо тогава ни питаш?
    Защото ние ще ти кажем точно това да направиш!
    Все пак ти е изневерил,а мъжете по принцип ,когато изневеряват им липсва нещо,затова го търсят при друга ;]
    tAke a dIrty pIcture

мила моя , нямам представа какво да ти кажа.
    1 . какво значи - той ми изневери? не в буквалния смисъл. т.е какво точно е направил?
    2 . чудя се дали е толкова влюбен в теб след като е направил такова нещо.
    3 . гонил те е 2 години и когато сте тръгнали , ти си му омръзнала.
    и ти не си виновна , а той , защото е тъпак и като начало мъжете са идиоти. не му се връзвай и го зарежи. Всяка загуба е трудна , но живота е прекрасен и няма смисъл да влагаш толкова усилия ,за да запазиш това между вас. Ако успееш да запазиш бла бла ....... , има възможност пак и пак и пак да те излъже. не си заслужава!
    (:

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    май вече не те обича.. съжалявам хD
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

знам,какво му лепсва и защо търси други...просто чувствам че той ми е живота, а не полагам усилия............

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от gabiiTu
    Все пак ти е изневерил,а мъжете по принцип ,когато изневеряват им липсва нещо,затова го търсят при друга ;]

+1 и аз съм на това мнение.
    Осен ако той е бил пиян и не е знаел какво прави

Цитирай Първоначално написано от LDto
    Цитирай Първоначално написано от gabiiTu

+1 и аз съм на това мнение.
    Осен ако той е бил пиян и не е знаел какво прави

Бил е пиян. Повече от сигурна съм! Моя братовчедка е била там..

Повече от фен Аватара на LDto
    Ами тогава седнете поговорете(нямам в предвит викаите трошете чупете крещете),а поговорете като големи хора какво толкова може да стане ако поговорите като възрастни хора. Това,че в някой песни(филми) чупат трошат крешат и накря си лягат правят каквото си правят и на другия ден нищо не се е случило не въжи в реалния свят. Така всичко ще се изясни дали ще продължите или не. Знам какво е да ти изневери някой,но почти всички правят първото което им дойде на ум а ТОВА Е ДА СЕ РАЗВИКАТ БЕЗ ДОРИ ДА ИЗСЛУШАК КАК КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО.Гнева може да те е заслепил всички ни заслепява в първия момент,но после се усещаме чак когато вече врата се е затворила, а тишината е останала за да набюдава. Поговорети и не го казвам само на теб, а и на всички други тук. Мъже,жени всички. Пред бога сме равни,но не и пред наще очи. УСПЕХ

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Емии,доколкото разбрах от много неграмотно написаното,той ИЗОБЩО не те обича.Да,преди ти е тичал след гъза,ама вече му е писнало.Сега вече не му пука за теб.
    остави мом4ето както сама каза го заду6ава6.....

Според мен вече чувствата му към теб са изчезнали. И това, че е бил пиян, когато ти е изневерил, според мен, няма никакво значение. Изневявара си е изневяра. Алкохолът не е никакво оправдание.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    БоСтЪн
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    и аз така викамм..
    O.o

Не се занимавай с него!

Човек, който те игнорира или ясно ти дава знак, че не си пада по теб, аз на твое място не бих преследвал.

Имах подобен случай.Преследвах едно момиче дълго време , накрая се отказах от нея , отдръпнах се тотално и ролите се обърнаха , тя почна да ме преследва и т.н. , но вече не изпитвах същото към нея ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си