.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен Аватара на girl91

Подкожни косъмчета

Само когато космите се премахнат с епилатор ли се появяват подкожни косъмчета? Какво трябва да се прави против за да не порастват под кожата?

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Единственото спасение,което знам е да ги разчоплиш и да ги махнеш с пинсета
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Единственото спасение,което знам е да ги разчоплиш и да ги махнеш с пинсета

ми да, и не е такъв проблем,белези и рани не остават, поне не при мен : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Pays de la Loire
    Хубаво е да си правиш периодично пилинг, т.е. да отсраняваш мъртвите клетки, за да могат тънките косъмчета да 'пробият' кожата.

Град
    в съня на елфите
    Цитирай Първоначално написано от BeboP
    Хубаво е да си правиш периодично пилинг, т.е. да отсраняваш мъртвите клетки, за да могат тънките косъмчета да 'пробият' кожата.
    +1
    добре е след епилация да търкаш мястото с груба гъба по време на къпане, за да падат мъртвите клетки и да нямат възможност косъмчетата да станат подкожни.

Може да се мажеш и с Керапил.

hottie
    Guest
    Подкожните косъмчета се получават при епилиране, защото косъмчетата с времето се изтъняват и по-трудно пробиват кожата при поникването им. За мен единственото, което действа е пинсета.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    А с някъв ексфолиант за тяло може ли да стане? Щото аз имам ужасни белези като съм ги човъркала.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    А с някъв ексфолиант за тяло може ли да стане? Щото аз имам ужасни белези като съм ги човъркала.
    Ще е по-малко ефектно , но би трябвало пробвай !

използвай крем за след епилация
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Подкожните косъмчета се получават при епилиране, защото косъмчетата с времето се изтъняват и по-трудно пробиват кожата при поникването им. За мен единственото, което действа е пинсета.
    Не се получават само защото космите изтъняват. Зависи от кожата - дебелите косми също се забиват, не ми е известно ефективно решение за този проблем.

Ако при теб се получава, защото косъмът изтънява - редовно ексфолиране на кожата, редуване на бръснене / кола маска или епилатор, търкане с копринена ръкавица и т.н.

Град
    СофиЯ
    Аз с пинцета ги махам тия подкожните
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

с пинсета,да като са по-отгоре
    обаче мамка му,случвало ми се е да са просто...надълбоко

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами какво ще стане примерно ако не видя че имам подкожни косъмчета?и то как се различават..не съм виждала..а ако не ги махнем в началото после може ли да стане нещо?и още един въпрос(така и така съм почнала )рекламират някакъв крем на Вийт за подкожни някой ползвал ли го е?доволен ли е?

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    ами какво ще стане примерно ако не видя че имам подкожни косъмчета?и то как се различават..не съм виждала..а ако не ги махнем в началото после може ли да стане нещо?
    Ами много лесно се различават от норамлните косъмчета - просто тези си растът под кожата, кожата прозира и може да се види косъмът отдолу.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    ами какво ще стане примерно ако не видя че имам подкожни косъмчета?и то как се различават..не съм виждала..а ако не ги махнем в началото после може ли да стане нещо?
    Ами много лесно се различават от норамлните косъмчета - просто тези си растът под кожата, кожата прозира и може да се види косъмът отдолу.
    Точно така! Пък и често кожата около косъма се е зачервила, а понякога стои и като пъпка, ако косъмът е по-дебел

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Точно така! Пък и често кожата около косъма се е зачервила, а понякога стои и като пъпка, ако косъмът е по-дебел
    тфа само на интимните части така става и ми са се обръщали косми там по-често от бръснене, отколкото от кола маска и т.н

Иначе на краката вЕрно си личат, леко с пинсетата човъркам и нямам проблеми
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от mrs.smith
    +1
    добре е след епилация да търкаш мястото с груба гъба по време на къпане, за да падат мъртвите клетки и да нямат възможност косъмчетата да станат подкожни.
    Дам, аз винаги си търкам краката с грубата част на гъбата и много рядко имам подкожни косъмчета, въпреки че ползвам само епилатор. И си мажа краката с овлажняващ крем за лице, мн хбава ми става после кожата
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от mrs.smith
    +1
    +1
    ★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
    __________________________________________________ ___________________________________________
    `` - ]]

Град
    cantalejo, ispaniq
    Ами ако чoваркаш подкожните косъмчета с пинсета няма ли да ти останат белези?

Цитирай Първоначално написано от christina1997
    Ами ако чoваркаш подкожните косъмчета с пинсета няма ли да ти останат белези?
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    аз имам ужасни белези като съм ги човъркала.
    ми,сигурно .. ..

Голям фен
    И аз направих подобна тема преди 2 дни ... и аз имам този проблем ... има ли значение с какъв крем да се мажа след епилация ?

Град
    Варна
    Що за глупост e да си човъркаш кожата, рискувайки да я разраниш и да ти остане белег. Доказано е, че най-ефективният метод за предотвратяването на появата на подкожните косъмчета е периодичното ексфолиране.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си