- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подкожни косъмчета
Само когато космите се премахнат с епилатор ли се появяват подкожни косъмчета? Какво трябва да се прави против за да не порастват под кожата?
Единственото спасение,което знам е да ги разчоплиш и да ги махнеш с пинсета
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
ми да, и не е такъв проблем,белези и рани не остават, поне не при мен : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+1Първоначално написано от BeboP
добре е след епилация да търкаш мястото с груба гъба по време на къпане, за да падат мъртвите клетки и да нямат възможност косъмчетата да станат подкожни.![]()
Подкожните косъмчета се получават при епилиране, защото косъмчетата с времето се изтъняват и по-трудно пробиват кожата при поникването им. За мен единственото, което действа е пинсета.
А с някъв ексфолиант за тяло може ли да стане? Щото аз имам ужасни белези като съм ги човъркала.
Ще е по-малко ефектно , но би трябвалоПървоначално написано от ^blue_cat
пробвай !
използвай крем за след епилация![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Не се получават само защото космите изтъняват. Зависи от кожата - дебелите косми също се забиват, не ми е известно ефективно решение за този проблем.Първоначално написано от the_hottie
Ако при теб се получава, защото косъмът изтънява - редовно ексфолиране на кожата, редуване на бръснене / кола маска или епилатор, търкане с копринена ръкавица и т.н.
Аз с пинцета ги махам тия подкожните![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
с пинсета,да като са по-отгоре
обаче мамка му,случвало ми се е да са просто...надълбоко![]()
ами какво ще стане примерно ако не видя че имам подкожни косъмчета?и то как се различават..не съм виждала..а ако не ги махнем в началото после може ли да стане нещо?и още един въпрос(така и така съм почнала)рекламират някакъв крем на Вийт за подкожни някой ползвал ли го е?доволен ли е?
Cruel Intentions
Ами много лесно се различават от норамлните косъмчета - просто тези си растът под кожата, кожата прозира и може да се види косъмът отдолу.Първоначално написано от mystery`girl
Точно така! Пък и често кожата около косъма се е зачервила, а понякога стои и като пъпка, ако косъмът е по-дебелПървоначално написано от girl91
![]()
тфа само на интимните части така става и ми са се обръщали косми там по-често от бръснене, отколкото от кола маска и т.нПървоначално написано от ^blue_cat
![]()
Иначе на краката вЕрно си личат, леко с пинсетата човъркам и нямам проблеми
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Дам, аз винаги си търкам краката с грубата част на гъбата и много рядко имам подкожни косъмчета, въпреки че ползвам само епилатор. И си мажа краката с овлажняващ крем за лице, мн хбава ми става после кожатаПървоначално написано от mrs.smith
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
+1Първоначално написано от mrs.smith
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Ами ако чoваркаш подкожните косъмчета с пинсета няма ли да ти останат белези?
Първоначално написано от christina1997
ми,сигурно ..Първоначално написано от BlueCat
![]()
..
И аз направих подобна тема преди 2 дни ... и аз имам този проблем ... има ли значение с какъв крем да се мажа след епилация ?![]()
Що за глупост e да си човъркаш кожата, рискувайки да я разраниш и да ти остане белег. Доказано е, че най-ефективният метод за предотвратяването на появата на подкожните косъмчета е периодичното ексфолиране.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.