.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

доста шашната

съжалявам,знам,че има 87 такива теми,но имам нужда да кажа всичко, което ме притеснява..след 2 дни ми е първият път,момиче на почти 17 съм.ужасно ми е странно.истината е,че съм мното влюбена в този човек от година и нещо,освен това никога никой не ме е привличал така,просто знам,че наистина искам да го направя с него.но не ходим,смисъл ще бъде само за секса..той държи много на мен,сигурна съм,че ще е максимално внимателен и че ще бъде ок от негова страна.но аз съм ужасно притеснена,защото той има прекалено голям опит.и оттук притеснението за начинът,по който изглеждам.много съм слаба,висока сичко ок,всеки ми казва колко съм секси и тн обаче дупето ми е много много отпуснато и дори ми се струва,че е голямо някво ии не знам.толкова съм се шашнала и само си мисля как на него няма да му хареса и едва ли не ще избяга..супер голямата параноя направо съм луда хах..само ви занимавам с глупости,дори не знам какви отговори очаквам.

Ти сигурна ли си, че искаш секс без връзка?
    It's too late...

Град
    На Предника на Географията
    обаче дупето ми е много много отпуснато и дори ми се струва,че е голямо някво ии не знам.толкова съм се шашнала и само си мисля как на него няма да му хареса и едва ли не ще избяга
    Какво-влачи се по пода като ходиш ли?!
    Я се стегни бре моме, чудо голямо-секс щяла да прави, ма и бил отпуснат задника... бе да ви имам проблемите, чесно
    Радвай се на момента бе-не си мисли за дупето омг. Ако толкова вече не можеш да спиш от тоя ти "проблем"... е па легни ти отдолу бе

Ей начи-голямо чудо просто, нямам думи

П.С. Честита Нова Година
    П.С.С. Абе ти не празнуваш ли бе-я виж колко е часа?!
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Направих си труда да го прочета...
    Ся трябва ли да ти кажа колко си комплексирана и глупава? Щом като има повече опит => не трябва да се притесняваш и да оставиш всичко на него...
    Станислава

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Стига сте нападали момичето бе ! Нормално е да се притесняваш, все пак ти е за първи път, но щом приятеля ти има опит няма от какво. Отпусни се и се наслаждавай на момента , щом се мислиш за секси и слаба значи едно дупе няма да ти провали вечерта ( дори и да е мног оотпуснато което не е толкова проблем). Нали ще му направиш кефа на момчето. Повярвай ми щом те ебе няма да мисли толкова за гъза ти ^^ !
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Ти сигурна ли си, че искаш секс без връзка?
    +++

BladeDancer - ама тя не се притеснява толкова за първия й пъг,а за това че имала голям г*з

По темата = Абе не се притеснявай толкова много да дупето ти..А и не мисля,че ще обърне внимание на дупенцето ти..Така че,не се комплексирай и реши наистина какво искаш !!
    УСпех !!
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Абе той много ще ти види дупето.. Освен ако няма да го карате на doggy style.... Тогава вече нз.

Ако ти е наистина много отпуснато дупето поразтърси се в нета. Имам мн хубави упражнения за стягане на седалището И аз нямах хубаво дупе и правих упражнения около 2-3 месеца и сега е доста по стегнато

Голям фен Аватара на Dollystar
    Не се шашкай ... отдай се на удоволствието и не мисли за глупости
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    В сърцето му!
    Щом има опит, значи къде къде по зле ги е минавал

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Не се шашкай ... отдай се на удоволствието и не мисли за глупости

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Неоправдано е притеснението ти за дупето! Защото ходите от една година... И кажваш, че държи на теб и те обича .
    Търсещ половинка .

Мега фен Аватара на Hilary_
    Държи на теб, но ще го направите просто така? Това как се приема .. като услуга от приятел ли?

Ще го направите, ти ще продължиш да си го обичаш, той има две възможности .. или да не те потърси никога повече ( .. защото видиш ли много държи на теб) или да ти му на повикване .. нима тези две възможности те задоволяват?

Абе Хилари добре ти го написа ама ти явно се притесняш за задника си Еми всеки луд с номера си!Задника преди всичко!!!!
    По-добре да си мълчиш и всички да те мислят за идиот, отколкото да проговориш и да премахнеш всякакво съмнение!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Дав'ай Дав'ай еби се кат луд'а
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Re: доста шашната

Цитирай Първоначално написано от greyy
    съжалявам,знам,че има 87 такива теми,но имам нужда да кажа всичко, което ме притеснява..след 2 дни ми е първият път,момиче на почти 17 съм.ужасно ми е странно.истината е,че съм мното влюбена в този човек от година и нещо,освен това никога никой не ме е привличал така,просто знам,че наистина искам да го направя с него.но не ходим,смисъл ще бъде само за секса..той държи много на мен,сигурна съм,че ще е максимално внимателен и че ще бъде ок от негова страна.но аз съм ужасно притеснена,защото той има прекалено голям опит.и оттук притеснението за начинът,по който изглеждам.много съм слаба,висока сичко ок,всеки ми казва колко съм секси и тн обаче дупето ми е много много отпуснато и дори ми се струва,че е голямо някво ии не знам.толкова съм се шашнала и само си мисля как на него няма да му хареса и едва ли не ще избяга..супер голямата параноя направо съм луда хах..само ви занимавам с глупости,дори не знам какви отговори очаквам.
    нормално е да си притеснена, щтом вече е решил да легне с теб кво се притесняваш как изглеждаш
    ААаАаА за наденицата ли питате?

a]Не ходите, но ще правите секс
    и
    b]Ти си девствена а той има цитирам "прекалено голям опит"
    ...
    и ти се притесняваш за дупето

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Държи на теб, но ще го направите просто така? Това как се приема .. като услуга от приятел ли?

Ще го направите, ти ще продължиш да си го обичаш, той има две възможности .. или да не те потърси никога повече ( .. защото видиш ли много държи на теб) или да ти му на повикване .. нима тези две възможности те задоволяват?
    явно я устройва ,макар ,че и аз съм тва мнение като теб, и бих казала да не го прави.Просто тя ще продължи с улюзиите си ,и ще продължава да го обича ,а на него ще му е през уная му работа.
    Sleda ot liubovta

Супер фен Аватара на Bianc0
    Висока,слаба с голям г*з...малииииии

Ами нормално е да се притесняваш, все пак това е първият ти път. А съм чувал, че момичетата, независимо колко добре изглеждат, се притесняват от телата си. Просто се успокой. Не ми сли за излишни глупости. Приятно изкарване!

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Анорексияяяяяяяяяя.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Чакай,чакай малко...значи да видим дали съм разбрала правилно:
    1)Ти го гаресваш
    2)Той те харесва
    3)Ще правите секс,при това на теб ти е 1-ви път
    4)НЕ ХОДИТЕ ЗАЕДНО ПРИ 1,2 и 3 ?!

И ти,моля ви се,се притесняваш,че гъза ти бил отпуснат! Направо не знам какво ви става бе хора :Д...Аз също бих се притеснявала за това може би,но ако знаех,че имам сериозна връзка...всъщност бих се притеснявала повече,че ми е за 1-ви път..както и да е...просто си помисли добре,защото той може да държи мн на теб,ама какво му пречи да не те познава повече и да те подминава,но пък да го е прав8ил с теб...
    Don't grumble-ther's awlays tomorrow!

My age is a mystery...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си