- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За много години
За много години пожелавам ви една по-хубава, по-красива и по-добра година. Нека всичко което желаете да го получите през тази 2010 година, и живот и здраве да оживеем до 2013![]()
![]()
![]()
'
p.s ако има такава тема се извинявам![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
За много години, Нека 2010 ни донесе радост, любов и успехи! Ще доживеемм естественно![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
За много години! Здраве, късмет, щастие и СЛАДКА ЛЮБОВ!![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Мерси и на вас много години! Здраве, късмет, щастие и любов ест :Д![]()
Честита и от мен на всички..Много здраве,щастие и успехи във всичко..Абе накратко:всички банални пожелания,че тези дни ми омръзна да кажа едни и също неща
![]()
П.С - Авторке/Авторе много странно пожелание = "Дано да оживеем до 2013![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
За много години!Здрава ,6тастие,сбъднати ме4ти и истинска и споделена Любов![]()
http://vbox7.com/play:9adcf71c поздрав да начало с тази според мен хубава песничка![]()
Честита Нова 2010-та на всички ! Нека имаме повече здраве и всяка добрина под небето ни спохожда.Нека любовта и щастието да царуват в живота на всички ни,а успехът и късмета винаги ни съпътстват. Нека злото бяга от нас,а недоимакът да не ни докосва. Нека приятелите ни обкръжават,а враговете стоят надалеч.И не на последно място нека се усмихваме повече и мислим по-позитивно.:P
![]()
За много години!Бъдете усмихнати винаги,радвайте се на всеки миг от живота и дарявайте на тези,които обичате много любов и добрина![]()
дай Боже.. и аз пожелавам най-вече здраве и любов на всички пък другото само ще дойде!![]()
![]()
![]()
Мерси подобно..Нека 2010 да ни донесе много здраве, щастие, любов и много хубави моменти!!
![]()
![]()
![]()
За мн години!!!пожелавам на всички да не могат да се отървът от любов![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
За много години!И всичко,което искате да се сбъдне
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
За много години..мноогоо любовв![]()
Е сега ако не оживеем до 2013 няма как повече да си пожелаваме баналните пожелания, ще е жалко, затова нека сме живи![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Подобно да ти се връща ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от FancyGirl
![]()
![]()
![]()
![]()
Tuk se pi6e za lubov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)
пожелавам на всички от всичко по 10![]()
![]()
Тук се пише и на кирилица ама не ти правим тъпи забележки нали?Първоначално написано от IvAnUsHkA
За много години![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
да е честита нова година![]()
If I played you like a toy?
Само положителни емоции и чувства през новата 2010![]()
бах го.
чнг.