Здравейте.
Видях че набезимния ми пръст на десният ми крак израства нов нокътвърху стария (т.е този който ми е в момента)Не съм го удряла или нарянявала по друг начин.
Върху безимния пръст, на левия крак,нокатът ми стои всеедно нещо е паднало върху него.Смисъл всеедно е напукан целия(ако ви се е случвало да си затискате нокът под нещо тежко ще ме разберете)
Кажете какво да правя?Да го мажа ли с нещо или да ходя на лекар.
П:П-Знам,че не сте лекари но може да се е случвало на някого.
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
да не са някви по-твързи кожички..
от педикюр може и да се оправи ... нз
ако искаш ходи на лекар
не,не са кожичкиПървоначално написано от clever
сега видях че ''новия'' нокът се е ''залепил'' за стария![]()
иди на лекар най-вероятно ще те оперират
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
![]()
след операцията ще ми дойдеш ли на свиждане![]()
не плаши хлапето беПървоначално написано от haritov
![]()
ако не те боли нямаш проблеми-няма нужда от операция ;ддд
отиди все пак на лекар че тука не разбираме мн мн![]()
ся се сетих че и на мен ми се е случвало![]()
![]()
![]()
ама ми мина
не ходих на лекар
нз що е било така![]()
сега видях че стария нокът ми се е счупил на едно място и върху него е пораснало ново парченце нокът![]()
отиди и ще разберешПървоначално написано от XXX_f
![]()
Ами това е друго нещоПървоначално написано от vanesa0pld
виж се обикновенно в такива слуаи излиза 2 нокът който расте върху другия и го ибутва назад и разкъсва тъканите ,но това е много рядък случай
просто го описа по същия начин и съм се заблудилизвинявай за което
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Просто ти расте нов, не ми изглежда като нещо страшно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.