- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- един въпрос за униформите.
когато в училище униформите са ни с поли,отдолу задължително ли се носи чорапогащник?![]()
Според мен не, ама ако ти е студено, сложи си чорапогащник. Зависи и от полата, но едва ли ще е къса.. в старото училище имахме пола като част от униформа, но не са ни задължавали да е с чорапогащник.![]()
И в моето училище не е задължително, но ако ти е студено си сложи чорапогащник.
Живей за мига!
То е 20°..Но все пак си е зима и е..смешно.Първоначално написано от therichbitch
Ако полите са ви тип "баба Цона" и с чоропогащник и без няма да има значение.
аз съм против униформите,за това не ме интересува.Опитват се да ни направят еднакви ли какво?С каква цел ги въвеждат?Много тъпа идея....
ей сега в понеделник, като почнеме даскало, става пак студеноПървоначално написано от Goddess
![]()
Пфф..Изобщо не е тъпа идея..Не всеки може да си позволи да си купи маркови /или "прости" (евтини)/ дрехи..Първоначално написано от superbbg
![]()
По темата - Ами не мисля,че е задължително..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Напротив.Идеята е да ни уравнят,така че да не се отличаваме по облекло.Не само да няма разголени курвета,ами и да не се гледаме кой е паралия и кой е беден защото не може да си позволи маркови дрехи всеки месец.С униформата вече не си марковия пич с многото пари,дето пафка скъпи цигари и се прави на голям само с това.Парвеню.Това е целта.Поне в училище трябва да е така,най-малкото е добре за отношенията макар че за това може да се поговори.Първоначално написано от superbbg
Ако има нещо - свиркай на ЛС.