- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам най-добрият си приятел
Харесвам си най-добрият ми приятел,но той ми праща смесени сигнали.Примерно закача се с мен но когато е с приятелите му се държи малко по-разли4но с мен но пак добре.
Веднъж си говорихме ама седяхме прави и аз се мърдам малко наляво и той се лепна за мен . Много е забавен само разни смешки ми говори.Понякога и глупости ръси . Отвреме на време ми показва кво може да прави ! Веднъж ми направи комплимент ! Звъни ми по gsm да излезем да се видим за малко ! Но поняякога се държи странно ! Мислите ли че ме харесва и дали да му кажа че го харесвам ???
Тва,че се държи странно,когато не сте само двамата си е напълно нормално,щом не е лошо,ами според мен има нещо към теб и трябва да се пробваш,така или иначе вече не може да се говори за приятелсвто,щом има чувства.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ми питай него ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
спорд мен не иска да си разваляте приятелството.И аз мисля 4е в нормално пред другите да се държи малко по разли4но.
Ми кажи муняма ло6о
тва не е срамно не6то
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Изглежда, че или е объркан като теб, или не знае какво иска. Но определено трябва да поговориш с него, според мен.
Живей за мига!
12 годишните знаят най-добре.Първоначално написано от terezita97
Няма значение на колко съм! И не казвам, че е от личен опит. Не пиша там, където знам, че нямам абсолютно никакво мнение и не знам какво да кажа. Тук просто имам мнение и казвам какво мисля. При една моя приятелка (която е на 15), стана нещо подобно и накрая излезе, че момчето я харесвало, но просто се е срамувало да й признае. Казвам откъде имам мнение, само защото не искам да ме нападат.Първоначално написано от jimei
Живей за мига!
Първоначално написано от terezita97
Хооо... значи си от ония не-кифлите. Продължавай така тогава.
Остави,не обръщай внимание на такива нападки.Той/Тя като е по-голям/а такова компетентно мнение е дал/а като гледам,че направо..Първоначално написано от terezita97
![]()
По темата:
Може би,има симпатии към теб.Държи се така пред приятелите си,защото просто го е срам да си признае.Явно го е страх и на теб самата да ти признае,така че ти направи първата крачка.Може пък да станат нещата.Успех.
Веднъж й направил комплимент
Това ме разби.
Не мисля,че те харесва.
Айде за много години.
Брях,брях
eми кажи му,че го харесваш..
Щом ти е най-добрия приятел не си ли говорите за момичета/момчета?! Не ти ли е споделял.. ако не, поговори с него, в това няма нищ0 лошо.. : ) нали.. ние не сме виновни, че изпитваме влечение към дадения човек, нали така.просто поговорете, сподели му, тук0 виж си получила някоя НЕизлишна целувка
в крайна сметка, нищо не губиш.. просто започни с думите: бих искала да сп0деля /кажа/ нещо, но не искам да си раязваляме приятелските отношения.. и продължаваш.. и ако и той има да ти каже нещо, не виждам по-подходящ момент 0т този
, нали, няма къде да ти бяга в такъв момент..
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
щом е най-добрия ти приятел.. не прецаквай и двама викато тръгнеш с него..
не съм мн0го съгласна, щом са близки, има голям шанс да се получи.. трябва да опита, според мен.. пък като ще се разделят след това, дано да е приятелски : )Първоначално написано от sunshinepp
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
мноого редки случай става разделяне като приятели! Не казвам, че го няма , но е .. минимален шансът особено, ако от 1 страна все още има чувства! Тъй като замисли се, че няма да може да си споделят като преди сещаш ли се? И тогава онази готината връзка дето я наричат най-добър приятел ще изчезне.. никой не е от камък! ии все пак това си е моето мнение!Първоначално написано от lilincituuuu
![]()
![]()
++Първоначално написано от terezita97
Humans need fantasy to be human.
ние пък откъде да знаем дали те харесва?
да не сме му в главата...
МОМИЧЕ!
Ти пък откъде знаеш че не сме му в главата?Първоначално написано от cookie_master
Да не си ни в главата...
Най-добре ше разбереш дали те харесва като му кажеш ;]!
Не си губи шанса,защото може да се окаже,че и той те харесва,но и той да се чуди така като теб дали да ти каже или не...
Пробвай
По-добре да знаеш какво мисли той отколкото да се чудиш и маеш и измъчваш;] !
tAke a dIrty pIcture![]()
точноПървоначално написано от sunshinepp
Просто аз
Според мен е невъзможно да харесваш НАЙ-ДОБРИЯ си приятел..
И за да ти е най-добър приятел , трябва да го познаваш от доста дълго време и да знаеш , че щом сте най-добри приятели между вас няма как да има нещо?
Ох!! Избягвам подобни изказвания, но толкова глупости...
Говори с него и си изяснете положението. Не може така, единият изпитва едно и го крие, другият също крие нещо. За какъв най-добър приятел ще говорим в такъв случай.
Колкото до това с късането... Въобще не е минимален шансът да останете прекраси приятели. Познавам много хора, които тръгват с най-добрия/та приятел(ка), осъзнават, че това не е типът отношения за тях, и отново са най-добри приятели.
И аз харесвам най-добрия си приятел - много простотии правим с него![]()
Изкарай си простотиите от главата пронто.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick