- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам най-добрият си приятел
И АААЗ![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
ОунедПървоначално написано от jimei
![]()
![]()
![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Може просто да те има за много добра приятелка и да си позволява повече волности.Нормално е щом сте приятели да ти звъни да се виждате.А още по-нормално е че повечето момичета като станат по-близки с някое момче и вече започват да си прават погрешни изводи,да си мислят колко влюбен е той в тях,да си правят илюзии и да започват да изпитват чувства,които често са прекалено повърхностни и в повечето случаи,не са чувства!
Едва ли го обясних прекалено ясно,но се надявам да ме разбираш.
Първоначално написано от ivcheto0o
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми кажи му пък каквото станеАко не го направиш после ще те е яд,че не си опитала =) ,пък кой знае може да се получи нещо =) ! Представи си ,че и той те харесва ама го е срам да ти каже
, има такива момчета! Опитай се да му кажеш! Нищо не губиш
![]()
jimei e прав е такоаПървоначално написано от jimei
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Как го рабираш тва "най-добър приятел"?Много ми е странно как момче и момиче могат да най-добри приятели,ако не са превъзмогнали привличането си един към друг ... И не,не е задължителна да те харесва.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Благодаря на всички за коментарите ! Ще се опитам да събера сили и ще му призная пък каквото стане все пак според мен ще има и други момчета