- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Анаболи
Кажете някоя бърза и много ефективна комбинация нещо като
Anadrol + Tosetsterone cypionate + deca
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Кухнята, ножа, вените....
Изкови си ковчега преди това и си изкопай дупката.Първоначално написано от LuxurySk0B
Ти малоумен ли си? На колко години си, че ще правиш цикъл с анаболни-андрогенни стероиди? Ти въобще наясно ли си каква интоксикация е това? В час ли въобще, че е анадролът е най-тежкият и най-токсичният стероид и, ако не си правил 2-3 по-леки цикъла преди това си хипер малоумен дори да си го помисляш? К'ва е крайната цел? Жито ли да ядем в твоя чест? Освен това с Анадрола ефектът ще е моментен и, за да задържиш нещо ще трябва да изтъпчеш сума-ти други боклуци след това.
Имаш ли повече от 16?![]()
Най-бърза и ефективна е комбинацията арсен+цианкалий+малко задушливи газове (хлор, зоман, зарин, иприт, фосген).Коктейла е страхотен и много ефективен.Опитай,ще се убедиш!![]()
Да не се зобате вие бе ? Я тихо ! Щом си е преценил човека, значи това за него е правилното решение.
Пича е на 14 и е гаден трол^
А и най-малкото в ТИЙНпроблем не би трябвало да обсъжат такива теми![]()
На 14, а ще ми говори за анаболни стероиди... Явно темата е ебавка...
barzo i efektivno: zimash pistoleta i si praskash mozaka![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
За жалост не е. Пита ме и за Синтол...Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
тоя ме кефи, на 14 а иска яка зоб.неке си вземе също така може да си вземе и сбогом с близките
[/b]
стероиди се приемат, когато си достигнал генетичния си лимит, което е слабо вероятно за автора на темата.
лошо е че тва не им се обяснява на хората и им се втълпява, че без химиите няма резултати, а после боледуват и мрат като мухи
Оставете го бре - нека се назоба с химия да пукне и после повече мацки за нас, защото един конкурент е аут![]()
1 от фитнеса ми каза , че от малко напосим нищо няма да ми стане
Сбираш ли за Anapolon парички от закуските вече ?![]()
пак си правят та6ака с вас ама вие не се усещате
това да не си тиПървоначално написано от ZipFail
Все си мисля, че обсъждането на анаболните стероиди не би трябвало да бъде чак такъв проблем. Колкото повече информация и то вярна, толкова по-добре за всички. Така всеки ще бъде наясно с положителните и отрицателните страни на тези продукти.
Но в тази тема няма нищо стойностно.