Здравейте, съфорумници.
Може да пиша с грешки, но направо съм втрещена дет' се вика.
Не знам кой от вас е гледал този филм, но който не го е гледал и не го е страх да го сваля.
Става въпрос за ДОКУМЕНТАЛЕН филм снимам с любителска камера.Има дух/демон в къщата, който прави звуци и други странни неща, а накрая на филма 'влиза' в тялото на момичето, убива приятеля й. . . изобщо филмът е тръпки да те побият.Стоях на нокти 97 минути, тази вечер не знам как ще спя.
Всичко във филма е действително и най-сетне доказва, че паранормалното съществува.
Може да ме посмилите за откачалка, но и преди съм го разказвала тук някъде, точно след като много важен за мен човек се самоуби имахме присъствие в къщата, постоянни звуци, до мен вечерта дръпнат стол, сякаш някой е седял да ме наблюдава.Накрая викахме поп и от тогава няма нищо.
Не се майтапя, не съм луда, но просто този филм ме довърши като си представя, че можеше да се случи подобно нещо с мен, като изключим, че при мен беше добър дух (ако е бил този на приятелят ми).
Не знам темата дали е за този раздел, защото по-скоро говоря за истинският живот, а не просто за филм.
Очаквам всякви коментари без такива от рода на "Ти си откачена".