.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Paranormal Activity

Здравейте, съфорумници.
    Може да пиша с грешки, но направо съм втрещена дет' се вика.
    Не знам кой от вас е гледал този филм, но който не го е гледал и не го е страх да го сваля.
    Става въпрос за ДОКУМЕНТАЛЕН филм снимам с любителска камера.Има дух/демон в къщата, който прави звуци и други странни неща, а накрая на филма 'влиза' в тялото на момичето, убива приятеля й. . . изобщо филмът е тръпки да те побият.Стоях на нокти 97 минути, тази вечер не знам как ще спя.
    Всичко във филма е действително и най-сетне доказва, че паранормалното съществува.
    Може да ме посмилите за откачалка, но и преди съм го разказвала тук някъде, точно след като много важен за мен човек се самоуби имахме присъствие в къщата, постоянни звуци, до мен вечерта дръпнат стол, сякаш някой е седял да ме наблюдава.Накрая викахме поп и от тогава няма нищо.
    Не се майтапя, не съм луда, но просто този филм ме довърши като си представя, че можеше да се случи подобно нещо с мен, като изключим, че при мен беше добър дух (ако е бил този на приятелят ми).
    Не знам темата дали е за този раздел, защото по-скоро говоря за истинският живот, а не просто за филм.
    Очаквам всякви коментари без такива от рода на "Ти си откачена".

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Изобщо идея си нямам какво да ти кажа..
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Изобщо идея си нямам какво да ти кажа..
    Ъммм и аз не знам как да реагирам, като зная какво можеше да ми се случи

Супер фен Аватара на cookie_master
    побиха ме тръпки
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на azida
    това е нормално, ако момчето е било много привързано към теб.Духовете попринцип остават на любимото си място,предмет или човек.В случия явно е бил много прижързан към теб.

Аз съм си го свалила този филм отдавна .. но ме е страх да го гледам .. казаха ми че е бил много страшен ..

омг омг незнам кой ви е казал че това е ''ДОКУМЕНТАЛЕН филм '' това си е един обикновен филм ПРОСТО филма е направен в документален стил за да изглежда по страшно ''Въпреки че филмът се опитва да ни убеди в своята достоверност чрез документалния си стил, който Пели решава да ползва (макар че няма много избор, предвид бюджета, с който е разполагал), режисьорът не успява да се измъкне от изкривеното си от риалити предавания и YouTube съзнание'' вземете се поинтересуваите малко де еееееееее лелелелел ако не ми вярвате чичо гуугъл ше ви го докаже ''Всичко във филма е действително и най-сетне доказва, че паранормалното съществува.'' единственото нещо което доказва е че е ПРОСТО ФИЛМ

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Документална е леля ти
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен
    Гледах го прехвърляйки и пак се ядосвах че съм си загубила времето.
    Трябва по професия да си охранител, че да го догледаш до края, то ебати скуката. Нищо не става, само накрая къде го заколи.

Не вярвайте на глупости, че е истински запис и ала бала. Никой не би продал и разпространил такова видео на свой роднина.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ти пък наистина ли повярва,че е документален филм,по истински случай и т.н....

Град
    Hasselt
    Добре, значи е перфектно режисиран.
    Не съм пусналата темата за да ми казвате, че 'леля ми е документална', това показва нивото ви.
    Както и да е. Замисъла на темата беше ,че такива неща СТАВАТ!Или и моето е било филм!???

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Спрете гъбите бе хора. Тея от лудницата нищо не правят.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Абе,да ти кажа...Нито мога да кажа,че ти вярвам,нито,че не ти вярвам.Тези неща не мога да си ги обясня.Странно е всичко това с духове,паранормални работи и т.н,но пък..защо да не съществуват наистина?Не знам.Аз винаги казвам,че докато не видя,не вярвам.Така че...
    Иначе филмът се тегли,но едва ли ще мога да го изгледам още тази вечер,а най-вероятно утре.
    I'm not in love this time,this night...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ммм... бе колко е документален, колко е любителска камерата... никой не може да ти каже... според мен всичко е до внушения...

Град
    Hasselt
    Еми вижте аз нямам полза от това да лъжа, нито пари ще спечеля, нито нищо, само може някой да ме обиди едно хубаво, че съм луда. Така че нямаше да го пиша ако не беше така.Тя даже майка ми ме "подкрепи" в пускането на темата, аз и казах, че ще има коментари.Щом викахме поп правете си изводи.И по-рано са ми се случвали такива неща, но майка ми не ми е обръщала внимание, само че този път сама чу доста работи и за това извика попа.Не е спала вечери подред. То не знам тая тема няма цел, нито ми трябва помощ нито нищо, но исках да споделя хем, че филма е впечатляващ (пс - който го тегли първите 15-20 минути са боринг) и просто исках да си излея душичката.

Град
    Дружба
    аз не ти казвам, че си луда, а че е до внушения... твоя приятел се е самоубил (съжалявам за което), внушила си си, че има дух, който те преследва.. викнали сте поп, внушила си си, че той ше го изгони.. готово - вече го няма.. да, може и да вярвам в паранормалното, но всичко е до човешката психика...

п.с.: съжалявам, това е моето мнение

п.с.2: атеист съм

псевдодокументален, да, но е доста frightening
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на TrustNobody
    we are rockstars.

Град
    New York

Re: Paranormal Activity

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Здравейте, съфорумници.
    Може да пиша с грешки, но направо съм втрещена дет' се вика.
    Не знам кой от вас е гледал този филм, но който не го е гледал и не го е страх да го сваля.
    Става въпрос за ДОКУМЕНТАЛЕН филм снимам с любителска камера.Има дух/демон в къщата, който прави звуци и други странни неща, а накрая на филма 'влиза' в тялото на момичето, убива приятеля й. . . изобщо филмът е тръпки да те побият.Стоях на нокти 97 минути, тази вечер не знам как ще спя.
    Всичко във филма е действително и най-сетне доказва, че паранормалното съществува.
    Може да ме посмилите за откачалка, но и преди съм го разказвала тук някъде, точно след като много важен за мен човек се самоуби имахме присъствие в къщата, постоянни звуци, до мен вечерта дръпнат стол, сякаш някой е седял да ме наблюдава.Накрая викахме поп и от тогава няма нищо.
    Не се майтапя, не съм луда, но просто този филм ме довърши като си представя, че можеше да се случи подобно нещо с мен, като изключим, че при мен беше добър дух (ако е бил този на приятелят ми).
    Не знам темата дали е за този раздел, защото по-скоро говоря за истинският живот, а не просто за филм.
    Очаквам всякви коментари без такива от рода на "Ти си откачена".

Да, наистина паранормалното съществува. Аз лично имам и приятели които виждат духове. Но специално за този филм не мисля че има нещо вярно, а си е просто филм.
    I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...

Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥

-----

Johnny Depp

Възможно е... нито отричам, нито пък напълно подкрепям съществуването им... Всеки има различни виждания по въпроса, което е напулно нормално. И все пак още няма научно доказателство, но нещата които прочетох от теб наистина ме сплашиха и аз ти вярвам...

Супер фен Аватара на someonerandom
    И аз нямам особено силно мнение по въпроса.Не мисля,че съществуват,обаче не е съвсем 100% да не вярвам...поскоро 99,99%

Град
    Дружба
    мм.. който пък е гледал тоя филм.. може би е забелязал накрая какво пише - "всяко съвпадение с действителни лица е напълно случайно", което какво значи?

Цитирай Първоначално написано от Hysteric_Bitch
    Никой не би продал и разпространил такова видео на свой роднина.
    Ако е за пари... всякакви хора има по света.
    По темата, и аз го гледах,ама превъртвах само на интересното,щото мн ме дразнеше на моменти.Не мисля, че си луда и аз така реагирах като го изгледах (донякъде вярвам в паранормални явления) и мн хора се притесниха, че употребявам наркотици...

Град
    Дружба
    последните 15 минути са стряскащи, но недостатъчно за да ме накарат да подскоча.. хубав филм.. преди повече вярвах в паранормалното, странни неща се бяха случили в къщата на един приятел... после не щях да спя сам в стая... смисъл трудно заспивах.. сега ми е много зор

Мега фен Аватара на lenito_sf
    не вървам в духчета ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си