- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До всички 12-13 и 14 години момиченца .
Не мисля,че момичетата правят това...не са ли момчетата?![]()
Брях,брях
повярвай, правят го..Първоначално написано от Zarity
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Тъй като гледам и твоя живот бие към лошия пътКажи ми за къв си го дирил с 12 год момиче
![]()
ти си на 19 все пак няма ли момичета за теб дет са на по 16-17 та и на горе.
![]()
![]()
Относно по темата има и момичета с по-дълги езици (Kiss)![]()
![]()
(Но и момчета)Аз имах един приятел дет случайно ме целуна(без да иска нарочно) Дет кат ма целуна езика му ми влезе направо в корема не че не знаеше как да се целува просто дълъг език.Др нещо на всички първата целувка им е била на най-малко 11 години тъй,че какво ревеш
![]()
МЪЖЕ САМО ЗНАЯТ КАК ДА МРЪНКАТ![]()
ахьхах .. аз ще се очудя ако вече не им предлагат секс още на първата вечер тези така невинни момиченца ..![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Това към момичетата във форума ли трябва да се отнася или просто нямаше кво да прайш и реши да си споделиш опитното мнение?Питам само...
Епа,тузаро ти го каза кратко и ясно майна![]()
Лелее, измъчих се да прочета всичко и стигнах до извода, че е 19 годишен, който се целува с 14 годишни и се оплаква от уменията имЕми извинявай ама си хващай момичета от 18 нагорфе
![]()
За съжаление е така като сме на 19 е по-лесно малките момиченца да забиваме все пак това е новата модаПървоначално написано от DevilWish
Спокойно майна след някоя друга годинка ще свикнеш
![]()
беги уе!
да не мислиш,че въъзрастта е фактор за умението?!
тъп си,скрий са
сеш се?
пффффф то това не е нищо 19 годишен да ходи с 13 годишни момичета на мене ме свалят некви 30 годишни чичковци при положение че съм на 13 е то верно че изглеждам по голяма ама си давам най-много 16
и кво? кефиш ли?Първоначално написано от rockchiqmorbidheart
Какво да се кефи тя направо си прави реклама,майнаПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
e такива най-ги мразя,майна..и мен ме изкарват по-дърта и прочие,ама кефя ли съ..хъхПървоначално написано от jumpin
Остави майна.Това че са почнали да се гримират от 5 клас,а пък не знае да напише една дума без грешки си е друг въпросПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
Аз няма какво да свиквам, щото вече съм затворена книга, обаче не им блазе на сегашните по-малки момичетаПървоначално написано от jumpin
![]()
така е майна,е евала,един да е на мойто мнение...!Първоначално написано от jumpin
нямах предвид теб за свикването а автораПървоначално написано от DevilWish
![]()
Супер майнаПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Ае пиши на лично се разберем нещо да правим,че голяма тъпотия у тоя ф0рум
![]()
![]()
И т'ва за к'во го казваш
Половината просто ще кажат:
'Тоя к'ви глупости ми говори..аре да бега от тука той пък мн разбира!..'
Изобщо не си хаби думите!![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Напълно съгласнаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Искаш да кажеш, че ти си измислил ЦЕЛУВКАТА ли ? Те някой 12/13/14 годишни момиченца сигурно не само могат да се целуват по-хубаво от теб,а и нещо другоПървоначално написано от 300
А ти съвети им даваш хаххаха
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от DevilWish
Това, че момичето си завира езика до сливиците ти не я прави неумела, а страстна. А това, че ти си свикнал да се целувате по бузките си е твоя работа.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
на 14 години вече имат опит с децата беПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
много ли си кУрав?![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.