- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо се получава така ?
правил съм 2 пъти секс и вторият път (на тази Нова Година) се получи същото... от претеснение да не свърша бързо или как ще се справя и всички други глупости в главата ми, не можах да го надървя както трябва и със зор го вкарах, след което за 1 мин като започнах да я клатя и свърших... после се опитах 2ри тек... но пак не можех да го надървя хубаво и докато сложа кондома и да се опитам да го вкарам и той спада още малко и всичко се оплесква... незнам кво да правя, по-принцип го дървя много бързо, ама в тези моменти супер много се "концентрирам" да се контролирам уж и не мога да го надървя както трябвасамо се излагам
![]()
Еми само 1 е решението УСПОКОЙ СЕ !
еми не го мисли толкова ... просто се отпусни .. ако следващия път не стане си вземи виагра и вдигни самолеета
Взе ми буквите от клавиатурата.Първоначално написано от AlokiNn
Отпусни се, успокой се, релаксирай, не му мисли толкова и всичко ще е наред.Ако трябва удари едно преди т'ва да те отпусне...
![]()
едва ли решението е да ударя едно, защото аз не успявам да се възбудя до край, което ми пречи да пъхна чурката, където трябва като хората... и сега ми е малко тъпо, щото 2 пъти съм правил секс и 2 пъти стана така, и не можах да я чукам мацката като хората много зле![]()
Да спре да ти пука бе.. пий 2 бири и на воля
Вариантите според мен са няколко:
~1~ Отпусни се!!![]()
~2~ Пусни малко музика...![]()
~3~ .. или отидете на познато място, кадето ще се чустваш в свой води![]()
~4~ .. или пиини няколко бири!!...
може пък и мацката да не е мн. хубава! ..![]()
![]()
Режи пишката.. явно не работи
GTA Stunting
Ами най-вече не се притеснявай. Предполагам приятелката ти няма да те изяде. Можеш да поговориш с нея за евентуално допълнително старание от нейна страна за възбудата ти.
Забави темпото, отпусни се, обърни и повече време при предиграта, не миски как ще се представиш, а се наславдавай, недей да стимулираш предварително и не и позволявай да го прави ... да няма възбуда за теб , а само за нея ... и пак: просто се отпусни и не бързай... Когато си сам можеш да се упражниш в слагане на презерватив ... при липса на опит може процеса да те възбуди твърде ... Когато си с нея се наблюдавай - ако си превъзбуден забави влизането - въздържи се
И сега едни съвет който ще ти свърши работа , но като решиш проблема го забрави ! Ако започнеш да се възбуждаш бързо започни да мислиш за нещо страшно скучно, глупаво, невъзбувдащо ... примерно събери на ум 7657567 и 547657 или си разкажи на ъм урока по история ...
И споко ! Всичко се учи с опита
и с двамата съм съгласнаПървоначално написано от amk933
![]()
Отпусни се
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
Ама гледай го къв е отворко, въпреки че не може да го вдигне...Клател, хахаха, ти на това клатене ли му викаш?!
Give me your best shot motherfucker!
+ :PПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
Успех!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!