- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметика Essence
Ами лесно се нанася не е много гъст, аз си взех малко по тъмен защото сега ходя на солариум.Не прикрива кой знае колко пъпки и петна, но пък ако нямаш такива проблеми е идеален. Плюс това има 30 фактор.![]()
И аз го имам този ББ крем , на мен пък ми идва мазен нещо. Имам чувството , че лицето ми цялото лепне и лъщи, и ми мирише малко странно. С пудра отгоре става де . Сигурно си зависи от кожата , за мен покривността му ми е достатъчна , но като го свърша няма пак да си го купя.
Моята кожа е мазна, склонна към акне и май желанието да си го купя спадна до 0 :Д
И моята е склонна към омазняване и сигурно за това.
Ако си пробвала на Гарние първото ББ , и ти е било мазно , най-вероятно и това ще ти е мазно ( не чак толкова , но пак).
Гарние имат един друг ББ крем , за мазна кожа в продълговата тубичка , той на мен ми е идеален - матиращ , покривен. Но пък се отказах от тази марка , защото тестват върху животни , и затова сега си търся друг ББ , подходящ за мазна кожа.
Та ако намериш , свиркай![]()
моята кожа също понякога малко се омазнява, в Т-зоната най-вече, сега лятото ми се струва още повече
та аз имам на Гарние обикновеното ББ, обаче май започна да ми идва прекалено мазно и се чудя дали да пробвам матиращия им, но ми се струва, че ми излизат пъпчици от този, който имам (обикновения)
от този на Есенс някакви раздразнения по кожата, нещо?
Не , нямам раздразнения. Просто не ми харесва консистенцията.
Пробвала съм за мазна кожа на гарние бб крема и ми е много добре, но не го купих, защото тестват върху животни, по същата причина
а четките на Есенс някой ползвал ли е?
бях чела хубави мнения за тази за пудра и тази за руж и контур, за руж и контур я имам даже, един път съм я пробвала само обаче, защото не ми е трябвала, но мисля да взема и тази за пудрата![]()
ползваш четката за руж и за руж, и за пудра, правилно ли разбрах?
просто попитах дали съм разбрала правилно, иначе не виждам лошо да използваш някои четки за всичко, за което са ти удобни![]()
Лили и дм