.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 140 от общо 140
    Ами лесно се нанася не е много гъст, аз си взех малко по тъмен защото сега ходя на солариум.Не прикрива кой знае колко пъпки и петна, но пък ако нямаш такива проблеми е идеален. Плюс това има 30 фактор.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    И аз го имам този ББ крем , на мен пък ми идва мазен нещо. Имам чувството , че лицето ми цялото лепне и лъщи, и ми мирише малко странно. С пудра отгоре става де . Сигурно си зависи от кожата , за мен покривността му ми е достатъчна , но като го свърша няма пак да си го купя.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Моята кожа е мазна, склонна към акне и май желанието да си го купя спадна до 0 :Д

Град
    във форума
    И моята е склонна към омазняване и сигурно за това.
    Ако си пробвала на Гарние първото ББ , и ти е било мазно , най-вероятно и това ще ти е мазно ( не чак толкова , но пак).
    Гарние имат един друг ББ крем , за мазна кожа в продълговата тубичка , той на мен ми е идеален - матиращ , покривен. Но пък се отказах от тази марка , защото тестват върху животни , и затова сега си търся друг ББ , подходящ за мазна кожа.
    Та ако намериш , свиркай

Голям фен Аватара на monroe999
    моята кожа също понякога малко се омазнява, в Т-зоната най-вече, сега лятото ми се струва още повече
    та аз имам на Гарние обикновеното ББ, обаче май започна да ми идва прекалено мазно и се чудя дали да пробвам матиращия им, но ми се струва, че ми излизат пъпчици от този, който имам (обикновения)

от този на Есенс някакви раздразнения по кожата, нещо?

Град
    във форума
    Не , нямам раздразнения. Просто не ми харесва консистенцията.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Пробвала съм за мазна кожа на гарние бб крема и ми е много добре, но не го купих, защото тестват върху животни, по същата причина

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Моята кожа е мазна, склонна към акне и май желанието да си го купя спадна до 0 :Д
    Да, и аз не те съветвам да го купуваш ако е мазна.По скоро е за по суха кожа.
    Раздразнения и аз нямам, но и аз не бих си го купила отново. Единствените ББ кремове които съм ползвала и съм много доволна са на Skin79.

а четките на Есенс някой ползвал ли е?
    бях чела хубави мнения за тази за пудра и тази за руж и контур, за руж и контур я имам даже, един път съм я пробвала само обаче, защото не ми е трябвала, но мисля да взема и тази за пудрата

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    а четките на Есенс някой ползвал ли е?
    бях чела хубави мнения за тази за пудра и тази за руж и контур, за руж и контур я имам даже, един път съм я пробвала само обаче, защото не ми е трябвала, но мисля да взема и тази за пудрата
    Ми за тази цена четките им са супер. И аз имам тази за руж и да ти кажа не е по-различна от тази за пудра, аз си слагам всичко с нея и нямам проблеми. Имам и една за очи, която също не е лоша. На мен лично много ми харесват.

ползваш четката за руж и за руж, и за пудра, правилно ли разбрах?

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    ползваш четката за руж и за руж, и за пудра, правилно ли разбрах?
    Е защо да не я ползва, какво толкова?

просто попитах дали съм разбрала правилно, иначе не виждам лошо да използваш някои четки за всичко, за което са ти удобни

anana
    Guest
    Лили и дм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си