.
Отговор в тема
Страница 31 от 32 ПървиПърви ... 21272829303132 ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 791
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Абе тая тема що така замря, какви хубави снимчици има, да не да сте останали всички без гаджета
    +1
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Фен Аватара на caty041
    Град
    София
    http://prikachi.com/images/955/3370955Z.jpg

6 месеца сме заедно
    преди ходех с негов приятел и от там тръгна всичко // доста неловка ситуация беше , но вече 6 месеца съм адски щастлива
    It was a beautiful lie
    A heart stopping illusion
    It was a beautiful lie
    Such a bitter goodbye
    It was such a beautiful lie
    Such a heart breaking, goodbye

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4065421_n.jpg

От 30.11.2007(не звам вече колко време сме заедно ) ии той е човека на когото най.много държа.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Балната ти рокля ли е това?
    Сори за глупавият въпрос. Иначе сте много хубава двойка

Аз снимка за сега няма да пускам, че най-много мъжо да ме утрепа

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Балната ти рокля ли е това?
    Сори за глупавият въпрос. Иначе сте много хубава двойка

Аз снимка за сега няма да пускам, че най-много мъжо да ме утрепа
    Mного хора си мислят така,но не е.Тази е от 16-я ми рожден ден.Това е роклята от бала ми:

http://media.snimka.bg/s1/0855/027953650-big.jpg?r=0

Град
    Варна
    Mного хора си мислят така,но не е.Тази е от 16-я ми рожден ден.Това е роклята от бала ми:

http://media.snimka.bg/s1/0855/027953650-big.jpg?r=0
    Много е хубава! И модела и цвета и особенно камъчетата по нея ми грабнаха окото А и ти отива на фигурата.

Град
    Пловдив
    Много е хубава! И модела и цвета и особенно камъчетата по нея ми грабнаха окото А и ти отива на фигурата.
    Хехе,мерси,душицо.

anonymous708973
    Guest
    Абе, една и съща рокля ли гледаме? Щото тука не става въпрос за различни мнения. Потресаваща е тая рокля.
    Цветът е хубав, но това й е достойнството. Адски банален модел и ... КАК ще й отива на фигурата, като това бюстие й подчертава големите ръце и й изхвърчат сланинките до подмишниците?!
    За Бога, сериозно, тя няма акъл, че да сложи такава рокля, ама ти с кой акъл мислиш, че й отивала?!

Едит: Видях й роклята от рождения ден. Ще припадна просто... На 16 ставала. Не, не... нямам думи. Млъквам.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, една и съща рокля ли гледаме? Щото тука не става въпрос за различни мнения. Потресаваща е тая рокля.
    Цветът е хубав, но това й е достойнството. Адски банален модел и ... КАК ще й отива на фигурата, като това бюстие й подчертава големите ръце и й изхвърчат сланинките до подмишниците?!
    За Бога, сериозно, тя няма акъл, че да сложи такава рокля, ама ти с кой акъл мислиш, че й отивала?!

Едит: Видях й роклята от рождения ден. Ще припадна просто... На 16 ставала. Не, не... нямам думи. Млъквам.
    Не й обяснявай много, а пускай снимки с твоя, че сте много сладки и искам да се радвам на някой.
    nigga stole my bike

Град
    Пловдив

Мнението си е твое.Задръж го за себе си...Всеки си има различен вкус.Не е задължително всички да сме със семпли рокли,които могат да се купят и от всеки по-официален магазин за рокли.И моделът е съобразен с фигурата ми,спокойно.Аман от комлексари,дето се чудят къде да си изкарат злобата.Като не ти харесва нещо,просто не коментирай.Никой не те кара.Това,че твоят стил и вкус е различен от моя,не означава,че различните хора са второ качество или нещо по-нисше от теб и едва ли не не заслужават да живеят...Стига с тая злоба вече!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Момиче, за пореден път се убеждавам,че ти не можеш да приемеш критика. Пантерата е права. Роклята не е за фигурата ти,не мисля ,че ти избива комплекси, никак даже. Просто си има мнение. Тва"задръж го за себе си " не важи ,откакто станахме на 14-15 и започнахме да развиваме някаква по-сериозна мисловна дейност.
    Честно,бъди по-широко скроена и не приемай всичко като нападка ,защото не е.
    А и вече банално стана.
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Не мисля, че момичето не може да понесе градивна критика, но в коментара на пантерката нямаше нищо градивно, само нападение към външният вид и начинът по който й стоят роклите. Не само обвини момичето в избора му, но и dragonlady в нейния вкус. Знам, че пантерката не избива комплекси, защото не за първи път прави такива включвания в темите, но точно този коментар изглежда като чиста злоба.
    От мнение до мнение има разлика. Понякога наистина е по-добре човек да си държи езика зад зъбите или в случай ръцете далеч от клавиатурата.

пп: русокоске, колко си висока?
    Стана ми любопитно, понеже си почти колкото вратата на снимката със синята рокля.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Момиче, за пореден път се убеждавам,че ти не можеш да приемеш критика. Пантерата е права. Роклята не е за фигурата ти,не мисля ,че ти избива комплекси, никак даже. Просто си има мнение. Тва"задръж го за себе си " не важи ,откакто станахме на 14-15 и започнахме да развиваме някаква по-сериозна мисловна дейност.
    Честно,бъди по-широко скроена и не приемай всичко като нападка ,защото не е.
    А и вече банално стана.
    А аз също може би не харесвам това или онова в някого.Ама да съм тръгнала да го коментирам наляво-надясно на всеослушание?То това си е и до възпитание,ако щете се обиждайте.Не всичко,което не ти допада трябва да бъде коментирано,за да изпъкне твоята "компетентност".Темата е за снимки,не за коментари кой какъв е.Разбрах,че вашият вкус не включва ярки цветове на дрехите,боядисани коси и грим,различен от черна очна линия,молив и спирала.Не е нужно при всеки удобен момент да го натрапвате на всички!!!Научете се да превъзмогнете собствените си предразсъдъци и да започнете да приемате и различните,вместо да си замазвате очите,че това е градивна критика.Не виждам нищо градивно в това да налагаш своите виждания при всеки удобен случай върху един и същи човек!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    пп: русокоске, колко си висока?
    Стана ми любопитно, понеже си почти колкото вратата на снимката със синята рокля.
    Е,не съм толкова висока,де 1.80 точно съм

А аз също може би не харесвам това или онова в някого.Ама да съм тръгнала да го коментирам наляво-надясно на всеослушание?То това си е и до възпитание,ако щете се обиждайте.Не всичко,което не ти допада трябва да бъде коментирано,за да изпъкне твоята "компетентност".Темата е за снимки,не за коментари кой какъв е.Разбрах,че вашият вкус не включва ярки цветове на дрехите,боядисани коси и грим,различен от черна очна линия,молив и спирала.Не е нужно при всеки удобен момент да го натрапвате на всички!!!Научете се да превъзмогнете собствените си предразсъдъци и да започнете да приемате и различните,вместо да си замазвате очите,че това е градивна критика.Не виждам нищо градивно в това да налагаш своите виждания при всеки удобен случай върху един и същи човек!
    Много изписа а нищо не каза...
    Напротив, темата е да се коментират снимки, освен да се качват. Може да ти стане обидно, или криво, че някой не ти харесва нещо - ама я се стегни малко, преодолей го ! Пък ако почнат да ти го повтарят много хора, току-виж се оказало вярно... И не видях някой да коментира каква си, а точно снимката ти, и по-конкретно - роклята.

Град
    Beyond reality
    Идеята ми беше , че коментара и по никакъв начин не казва:" ти си грозна, ти си еди ква си ,или нам ти си какво".
    Наистина и според мен роклята не е за твоята фигура,но друго ми беше на ума. Приемаш всичко за злоба и завист,а не е така. Хубаво е да се научиш да ги разграничаваш.
    И друго, никъде никой не налага своите виждания-ако искаш се обличай като принцеса, като Малкия мук или с Маркови дрехи, всеки има право на мнение,това че го изказва не прави човек злобен или комплексар.
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Или вратите са ви ниски или си на високи токчета значи. И аз съм колкото теб, ама съм далеч от ръба на вратата. Както и да е.. no more spam.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Да ви имам градивната критика... Значи според вас тя трябва да приеме "Била си ужасна на бала и рождения си ден, дебела си и роклята ти е кичозна и не ти стои." ? Тва критика ли е въобще? На открити обиди всеки нормален отговаря. И на мен ми прозвуча бая злобно при все, че и аз не съм все много мила към хората в тоя форум. Като цяло аз си падам по семпли рокли. Ама това не значи да скачам върху всеки с други харесвания.

ПП. Да, темата е И за критика. Но освен това е красива тема за влюбени хора с идеята за позитивни емоции. Не за обиди и сваляне на нечие самочувствие.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Beyond reality
    Иманно е за красиви влюбени хора, а аз нямам снимка ... кат проимам ще кача , затва спирам да спамя.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Ама аз не съм и целяла да бъде градивно. Просто като прочетох коментара на ДрагънЛейди, ченето ми падна на масата от изумление. Не виждам как мога да помогна на това момиче просто, щом се отнася до стила. Абсолютно съм свободна да критикувам каквото/когото намеря за добре.
    Снимки ще пусна повечко днес-утре, когато ги кача от апарата.

Град
    Варна
    Ама аз не съм и целяла да бъде градивно. Просто като прочетох коментара на ДрагънЛейди, ченето ми падна на масата от изумление. Не виждам как мога да помогна на това момиче просто, щом се отнася до стила. Абсолютно съм свободна да критикувам каквото/когото намеря за добре.
    Снимки ще пусна повечко днес-утре, когато ги кача от апарата.
    Всеки си има право на собствен стил и вкус. Ако имаш нещо против моя стил и мнения, не ми е тука мястото за обсъждане. Така както на теб не ти харесват роклите на русокоска и това как и стоят, на мен пък ми харесва. И нямаш право да я обиждаш по този начин, че видиш ли била дебела, имала сланини и не знам си какво още. Ами не всички са със слаби телосложение, и много пъти телосложението зависи от гена. Ако родителите ти са по пълнички, няма как ти да си 40 кила с мокри дрехи.

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Честно казано с всеки ден се отчайвам все повече от човечеството.
    Обиждате хората без причина слаб,дебел,грозен,красив,ни сък,висок и т.н винаги сте недоволни не може всички да сме еднакви и перфектни вместо да погледнете себе си мислите,че сте перфектни ? Е да ама не сте всеки човек си има косури пък и винаги гледате външния вид първо,а не самия човек.Примерно ако някои е по-пълен значи,че не е човек и трябва да умре ли ? Или ако някои иска да бъде различен не както всички други трябва да го изгорим на клада,че не е като всички други хора,който са еднакви и имат еднакво и абсурдно малоумно мислене ?
    Осъзнайте се малко това на нищо не прилича вече.
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 07-31-2012 на 12:55

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами на нейното телосложение отива нещо, разкриващо (но не прекалено) бюста, прищипнато под него и стигащо до пода. От тази гледна точка не виждам кое му е лошото. Цветът и джаждите по самата рокля не ми харесват на мен, но и на моя бал имаше един тон момичета с този тип украси. Като не е 50кг да се скрие в дън земя и да носи само черно ли? Моята най-близка приятелка беше с дълга, почти принцеска, рокля и почти същото бюстие. Тя също не е слаба. Много и се радвах и беше много по-сполучливо от всички останали неща, които пробва.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си