- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ :(
Днес гаджето ми ме заряза под предлог, че искала някой, който прилича на нейния "Едуард"... попитах я кой е тоя Едуард, и тя ми навря в лицето книгата "Здрач.. имала е предвид някакъв си вампир !! Проблема е, че бързо се привързвам и много я обичам.. какво да правя![]()
The Game
Шегуваш ли се?![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Тази е доста проста май...Много се филмира..
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ти нещо трябва да се бъзикаш ??
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
мяза ми на ташак това...
Ако се пак е истина имаме си прекрасна Анти-Здрач тема в раздел Музика и ТВ посети я и си излей душата!
got2Bthe1 благодаря ти !!! сега чета темата и направо не вярвам на очите си... явно тя е се е влюбила в тоя грозник от книгата... и сега ?!?!? ако и кажа в очите истината какво мисля за това тя никога повече няма да ми проговори... и ще умра ! добре.. как да заприличам на тоя ?!
The Game
Бъди такъв какъвто си е.Ко се занимаваш с някакви момичешки прищявки!БЪДИ СЕБЕ СИ!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Тя на колко е години?
Иначе Едуард си е супер,ама чак пък да те зарежи
гл филма и се дръж,като него![]()
![]()
тая е мн зле,ама и тая тема,мисля,4е нщ се базикаш
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
добре, какво му е супер на тоя Едуард... искам да ми кажеш защото сигурно и тя мисли като теб. аз съм на 19 тя е на 22 !Първоначално написано от lipstik
The Game
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от sadpanda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
на 22 ? и ей тей те е зарязала ...![]()
![]()
![]()
![]()
баси откачената![]()
По скоро разликата в годините ви й е пречела и историята с вампира от "Здрач" е било първото нещо,с което е решила да те излъже и зарежеПървоначално написано от sadpanda
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Едно от най - тъпите неща които съм чувала някога... не си заслужава... мани я ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
май темата е ебавка
ама... на 22 години да зарежеш някого под оправданието че искала гаджето и да прилича на тоя... ама има секви откачалки
не разбирате... аз съм първото и сериозно гадже ! преди мен е имала само двама горе долу колкото нея и то за некви периоди от по две седмици примерно... не ме лъже, познавам ги и двамата пичове са.. зарязала ги е май щото от различни градове са били и двамата ! ние изкарахме два месеца преди.. това.
The Game
О боже тая не е наред?!?! Не убиждам "Twilight" книгите са много яки (филма е боза),ама да те зареже заради някъф герой от филм?!?!! Или много яко на базикаш,или тя има нужда от малко свеж въздух.... Напрао ме заби чоек....![]()
--------------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз се кефя на Едуард ама чак да си зарежа гаджето заради него ...
![]()
![]()
![]()
Човек, ти сигурен ли се, че не се е еб*вала ? Ебати, как може да си на 22 и да зарежеш гаджето си щото ни прилича на твоя Едуард![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
между другото аз съм роден с трето зърно. сега прочетох, че славянските държави в миналото са считали новородените дечица с трето зърно за потенциални вампири... още утре ще и кажа за това... дано разбере, че аз съм момчето, за което мечтае !
The Game
ХАХАХА![]()
![]()
Тя нали е наясно ,че няма вампири в тоя свят извън книгите???
![]()
![]()
след това което стана съм много объркан и въобще не съм сигурен с какво е наясно... кой знае какви филми са и в главата след като е прочела тая тъпа книга.. че и преди това, тя все пак е и метълка![]()
The Game
В какво си се забъркал човече![]()