.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

помогнете ми моля ви

ами харесвам 1 момче обаче той иска да го оредя с едно друго момиче кажете ми моля ви какво да направя защото аз наистина го харесвам Благодаря

не се тикай там, където не си желана.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    квото искаш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

пфф.. и на мен ми се е случвало и знам какво ти е! Гадното е,че не можеш да му откажеш,защото го харесваш =( мм.. не знам.. аз тогава нищо не направих,смисъл ппомогнах му де..ама после ми беше много кофти,че уредих друга,а не себе си по някакъв начин!Според мен се опитай да му кажеш .. или ако те е срам или мислиш,че той няма да те разбере, кажи че си се опитала,ама другото момиче не е искало.. А за да не се окаже ,че си голяма лъжкиня,хвани темата за момчета.. и ако момичето не иска да ти каже кой харесва,започни да предполагаш с всякакви ваши приятели и кажи неговото име!Така ще можеш п0не да разбереш дали си излъгала момчето или не си! А ако си го излъгала, опитай се да смалиш лъжата де а знам .. ллоша ситуация!

ама не аз не му се тикам просто незнам да ги събера ли

Гадно е да се месиш в отношенията на двама души, било то дори, за да ги събереш. Ако момчето иска достатъчно силно познатата ти, ще намери начин да си я спечели сам, без трети човек.

А той знае ли че го харесваш? Ако не знае му го покажи по някакъв начин.. намеци и т.н. ,а ако знае и въпреки това не предприема нищо остави нещата така, явно не те харесва..трябва да се примириш с това и го уреди с момичето, нека поне той бъде щастлив, все пак ще си останете приятели..а пък и не можеш да бъдеш сигурна, че момичето ще хареса момчето.. Но уреждането е само, ако момчето знае, че го харесваш, а той теб не. Ако не знае му го покажи и се бори за него мацка !
    айде успехх

girlche Мерси да наистина не мога да му откажа но и ми е гадно защото си мислих че иска да сме поне приятели а той просто е искал да се добере по-лесно до момичето

ми направих му намек ии той ми каза само мерси

Цитирай Първоначално написано от lindm
    girlche Мерси да наистина не мога да му откажа но и ми е гадно защото си мислих че иска да сме поне приятели а той просто е искал да се добере по-лесно до момичето
    Моля,пак заповядай! Дано да съм ти помогнала с нещо !
    Ми.. има и такива момчета,но ти няма от къде да разбереш,че той не иска да сте приятели или нещо подобно,ако той самия не ти го каже =) Но наистина да не изключваме и това мнение ,че може да те моли само за да се добере до това момиче =) .!. А ако тръгнат с момичето и те остави.. и покаже признак че те е забравил,го остави! А след като скъсат..или тя по-точно го зареже и ако той се върне при теб.. му тегли шута,защото не си заслужава да говориш и да се занимаваш с такива кретени..

Мерси за съвета

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не се меси
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на suantito
    Според мен си излей душата , кажи на това момче какво чувстваш, знаеш ли пък може и той да изпитва някакви чувства

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    А ти забелязала ли си да има някакъв интерес към теб, ако е така, му се разкрий и може би, няма да е за лошо просто няблюдавай го, гавори и с момичето. Питай я, дали харесва някой, специално и за това момче, ако каже не - ти си наред, ако каже да, обаче не трябва да се месиш в отношенията им а те все някога, рано или късно ще скъсат, няма вечни връзки, нали знаеш..
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Ох, детски истории.. Той й казал еди какво си, тя му казала еди що си, а пък другата му написала друго си, пък те двете били приятелки..
    Не можете ли сами да си оправяте проблемите.. Какви са тези Бермудски триъгълници?!
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

мм кажи му така : Съжалявам ама не мога да те уредя..ако я харесваш толкова и тя теб, всичко ще се уреди от самосебе си..Пък и аз изпитвам някви чувства към теб и ми е тъпо някво..!!!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Когато не знаеш как да постъпиш,казвай истината!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Хах Кажи му 4е 6те го уреди6 ако тръгне с теб
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Hilary_
    еми кажи му сам да си се урежда с нея и го отеби ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си