- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко ревнувате според вас
От 1 до 10 :P
п.п надявам се, че няма такава тема[/u]
Просто аз
По принцип не съм много ревнива... 6-7![]()
The blood that binds us ..till death unites us
10![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
По принцип чувството ми за собственост е адски силно и ревнувам страшно много,но със сегашния ми приятел е малко по-малко ... Просто всеки път успява да ми докаже,че няма причина да ревнувам
Така,че ... 6![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Близо до 10, но да кажем, че се старая да слагам разума над инстинктите, та не е кой знае какъв проблем.
7![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Я не се прави на скромна , 7 ама друг пътПървоначално написано от FancyGirl
![]()
Ревнуваш повече от мене![]()
Да кажем 5.. В рамките на нормалното
Малко е. Нещо като 3.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
мм 5
10![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
15![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
0, щото не ме бърка с кого излиза и с кого се сваля. избора е неин, ако не иска да е с мен - прав и път, тя губи, не аз.
тва е положението, трябва лоялност и доверие
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
зависи от човека с който съм,от поведението му и от това какво доверие се е изградило между нас..имало е моменти когато изобщо не съм ревнувала,но е имало и такива когато място не мога да си намеря и ми иде да метна нещо по себе си![]()
таа да кажем 5-6...нормално положение
Ммм 8-9 .. Понякога сама се усещам как съм ревнувала за глупости ама ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ами и аз имам огромно чувство на собственост над някого, даже и към приятелите ми, а за гаджето да не говорим... Не ми дава поводи, слава богу, ама все пак го ревнувам... Да речем 8-9![]()