.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Опитвам се,но не мога

Минаха почти два месеца,а аз все още не мога да го забравя. Знам,че не си струва да се самоизмъчвам в мисли за него,но просто не мога да спра да мисля за него.В ума ми е,каквото и да правя. Не мога да го изтръгна,а и не съм сигурна,че искам. Все пак той беше и продължава да бъде идеала ми за момче.Не мога да се откъсна толкова лесно. Проблема е,че просто неразбрах как всичко свърши,неразбрах дали аз сгреших някъде или той спря да ме харесва. Никой нищо не ми каза. Не разбрах какви са чувствата му.Ако ми беше казал,че не ме харесва повече, щеше пак да е гадно,но щях да го преодолея и щях да продължа напред,но без да знам ми е трудно.И няма начин да го попитам... минаха два месеца...

П.С. Не сме били гаджета,но се предполагаше,че трябва да тръгнем. Всичките му близки приятели ми повтаряха,че ме харесва /не съм се самозалъгвала/.Пък и си личеше - постоянно ходеше след мен,прегръщаше ме,носеше ме на ръце и още много,много други сладки моменти,които ме караха да се надявам. Всички казваха,че е сериозно и точно момче.А и знаех за много негови постъпки,които го потвърждаваха.Не е от момчетата,които си играят с момичетата. Или може би е искал да си поиграе с мен?Няма как да разбера.Не бих могла да го попитам...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

наркотици
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    в същата ситуация съм..само че не от 2 а от 8 месеца
    въпреки,че знам,че вече е късно за каквото и да било и нищо ама нищо няма да се получи не мога да го забравя..не мога да спра да се надявам
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    София
    А защо не опиташ пак да се сдобриш с него или поне да поговорите като приятели .-нищо не губиш . Съжалявам, но друго освен това или да го забравиш не мога да те посъветвам.
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Мега фен
    според мен просто е заубил интерес.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ми то от толкоз ти4ане по теб сигурно му е писнало.Но все пак може да пробва6 да поговорите инъ4е наи-добре се откажи

ъм..

Той не ми е сърдит.Просто последния път,в който се видяхме се получи глупаво...
    Той като е тичал след мен,да не мислиш,че аз съм бягала от него? Просто ме объркваше...тъкмо когато го чувствах по близък и все ставаше нещо,което да ме обърка и да ме накара да се разколебая....

и аз съм така.

времето помага, надявам се

мисля, че вече започнах малко по малко да го забравям
    поне вече не ме боли, като мисля за него

*време*

хвани си друг-така е най лесно да го забравиш.няма смисъл да се самоизми4ваш с така.казвам го от ли4ен опит-и аз ве4но се питах -ама защо каза така,защо постъпи така и т.н. и накрая когато полу4их вси4ки отговори които исках (естествено платих си и съответната цена за тях ) наистина ми олекна,но определено разбрах ,4е съм сгрешила и 4е просто е трябвало да оставя вси4ко както си е било.просто знай,4е ако те е харесвал достатъ4но щяхте да тръгнете,нямаше да те остави и това е.гледай напред,хвани си друг,бъди щастлива и остави лошите спомени в миналото
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ManiaSpiritY
    А защо не опиташ пак да се сдобриш с него или поне да поговорите като приятели .-нищо не губиш . Съжалявам, но друго освен това или да го забравиш не мога да те посъветвам.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от purpledawn
    и аз съм така.

времето помага, надявам се

мисля, че вече започнах малко по малко да го забравям
    поне вече не ме боли, като мисля за него

*време*
    Незнам колко ще ми помогне времето.Срещайки него,а той е от момчетата,които са на изчезване,се превърна в идеала ми за момче,както бях написала. Трудно ще го забравя.Попринцип съм позитивно настроена личност и вярвам,че ме очакват хубави неща. Тази година като цяло беше мн хубава за мен.Прекарах най-хубавото си лято,после срещнах него и да,радвам се,че го срещнах,защото ме накара да се чувствам наистина щастлива. Надявам се да е мн щастлив и да намери момичето,което да обича...но още ме гложди тази мисъл отвътре,тази гадна мисъл-ами ако аз съм си направила погрешна преценка и съм сгрешила?... ако той наистина ме е харесвал?.. и знам,че тр да спра с тези предположения. няма как да върнеш времето назад. но просто... трудно е... и то много...

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от ManiaSpiritY
    Минаха два месеца-не сме се виждали,не сме се чували. Сигурно ме е забравил.Колкото и да не искам да е така... ако ме харесваше щеше да ме потърси
    май ще се наложи да направя второто
    и все пак миси за съветите

Град
    Neverland
    хах,все едно чета себе си,заклеам се..
    ужасно е-където и да погледнеш,се сещаш за него..
    еми,кво да ти кажа-няма да ти е лесно. Според мен ще ти мине,като си намериш друг секси батко аре,успех
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    еми,кво да ти кажа-няма да ти е лесно. Според мен ще ти мине,като си намериш друг секси батко аре,успех
    Ех,те ако се намираха толкова лесно готини момчета... ама...не се намират
    Ае,човек,яд ме е,защото ако знаех със сиг,че не ме харесва,щях мн по лесно да го преодолея,а аз така и не разбрах а е тъпо сега да му се обадя и да му кажа "Ае здрасти,ти харесваше ли ме?И кога спря да ме харесваш?И защо?Аз ли съм виновна...Ъъъ такова само питам,не че ме интересува...даже хич... " мноооого зле...
    а пък и за другите,които са ме посъветвали да говоря с него... просто няма да стане... ще изглеждам супер жалко и понеже имам един такъв миловиден поглед,ще вземе да ме съжали... а аз това не го искам... няма смисъл да задълбавам,знам,нно не мога

много позната история.. според мен е загубил интерес.. и моето момче преди направо ме боготвореше.. на шут се правеше заради мен без да съм го молила и да съм очаквала нещо.. и после всичко някак умря.. цяло лято веднъж не го видях.. не се сети веднъж да се обади.. ии после в даскало някак пак се опита да разпали предишното чувство, но не му се получи от моя страна.. сега съм с друго момче, с когото той има приятелски отношения, но не са от най-близките.. ноо когато ме види с него просто по погледа му се чете "защо не съм аз на неговото място?! с какво той е по-добър от мен?!" .. изглежда така сякаш ще ми падне на колене и ще замоли да си върна старите чувства.. ама ги няма вече.. неговото време мина и сега съм открила един много по-ценен за мен човек. съветвам те и ти да го направиш. 1во че ще бъдеш щастлива и ще го забравиш. 2ро той ще осъзнае какво е загубил. (ако това е плюс за тебе де ;D)
    няма за какво да те е яд.. ако е трябвало да разбереш до сега щеше да си разбрала. нито е единствен нито е незаменим.. ок изградила си си представата, че е идеален, но това не означава, че е единствения идеален.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Scepticism
    няма за какво да те е яд.. ако е трябвало да разбереш до сега щеше да си разбрала. нито е единствен нито е незаменим.. ок изградила си си представата, че е идеален, но това не означава, че е единствения идеален.

Ей с това съм много съгласна.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    еми,кво да ти кажа-няма да ти е лесно.

защо ли

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Човек дишай ! Такива неща се случват ... Сигурно ти е 1во разочарование е не си свикнала , а колко такива те очакват. Изправи се пред огледалото огледай се и виж всичките ти хубави черти и всичките ти недостатъци. Това разочарование не е за да му се отдадеш , а за да те накара да порастнеш и да се усъвършенстваш . Smile ! It's free

охх разбирам те напълноо .. и аз съм така .. само , че различното при мен беше ,че ние ходихме ..

Град
    На края на дъгата :)
    както повечето тук и аз съм в същата ситуация, само че ние бяхме заедно 7 месеца и един ден всичко свърши... от тогава мина година и 2 месеца а аз още го обичам макар да е с друга... Казват че времето лекува, не съм убедена в това, явно на някой хора им трябва или повече време или просто няма лек
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

:)

Знам,че има много момчета.Знам,че има такива,които ме харесват. Аз се харесвам също,не се подценявам или нещо такова. Но не мисля,че ще намеря някой друг като него-той е едно от малкото останали момчета, които наистина си заслужават.И да...сигурно е загубил интерес към мен или аз по някакъв начин съм го карала,да си мисли,че не го харесвам... сега незнам...но тези дни сигурно ще имам възможност да го видя. Ще видя как ще се държи.Ако е безразличен - просто продължавам напред, а ако не е...незнам... ще пиша
    Благодаря на всички,които ми отговорихте
    П.С. Все пак стискайте пацли.Wish me luck

Град
    Neverland
    успеех
    дано да се напецате
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Аз мога да ти кажа само това-Ако си сигурна че не можеш да бъдеш вече с това момче,то тогава се опитай да го забравиш,знам че е трудно,знам че боли,но това не е единственият мъж на света,нали?
    Бях в същото положение,обаче бяхме гаджета,занимавахме се около 2 години (ходим 2-3 месеца,късаме за 1-2 месеца,после пак заедно) Бях се побъркала по него,обичах го(или поне тогава така мислех)бях се привързала страшно много,той ми беше първият в много отношения,плаках много,беше трудно да го забравя,но ето че успях
    -с новият ми приятел сме заедно вече от 1 година и го обичам така както не съм обичала никoй друг.Само времето помага , но първо сама трябва да поискаш да го забравиш-иначе няма да стане.Отговори си на въпроса дали искаш да го забравиш-Ако поискаш трябва да имаш малко повече воля,а ако не си сигурна и искаш да изживееш нещо с него-Бори се за любовта,тя ще спаси света!УСПЕХ!

Супер фен
    Няма идеални.. Всеки си има трески за дялане

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Драми,драми,викаш...даже не ти изчетох до край темата...

айде късмет в живота!
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си