- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко ревнувате според вас
към 8 някъде ..... абе бая си ревнувам, ама не го показвам, мъча се да й давам повечко свобода и да не правя скандали за глупости
2-3 зависи от човека. Пък като реши да ми прави глупости знае къде е вратата ама 2 път не се отваря![]()
7-8, но аз рядко го показвам.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Като за начало си подбирам момчетата много внимателно .. не деля и имам едно "много приятно" чувство за собственост .. общо взето повечето пъти даже ревността ми е за глупости и все пак ще отговоря така .. в началото гледам да се сдържам, но след като свикна с него ии дори го заобичам ми е много трудно .. давам си 11 ..![]()
п.с. макар, че съм малко по - добре в сравнение с други години по простата причина, че реших, че няма голямо значение дали ще правиш сцени на ревност или не .. ако момчето е решило да ти изневери ще стане с или без твоята показност ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
5![]()
Към 7 - ревнувам доста и съм на принципа "Моето си е само мое и ничие " , но почти никога не го показвам .
Оставям достатъчна свобода на индивида до себе си ,но тайничко обмислям убийството му , ако реши да изневерява .![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
О даа me2Първоначално написано от DevilWish
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
0
Не си хабя нервите за глупости. Ако иска да ми изневери нека го направи. Наясно е с последствията.
около 7Доста съм ревнива , но не го показвам
Memento mei, memini tui!
10 ...
Нооо ревността е висша форма на любов![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
окло 3-4, не ревнувам често![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
10![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
7-8 зависи ..
Пазя го.Има кучки ..![]()
А той е такова ангелчеее ...
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
5-6![]()
според мен всеки ревнува малко или много =) , но аз см от малкото =),защото като се замислите,човека с когото сте щеше ли да е с вас,ако не искаше?!? аз се оценявам със 2-3 =) зависи от ситуацията =)![]()
![]()
аз може би 2.. или ае 3, да не се правя на скромна, но чесно казано не съм изобщо много :P
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Ми нз ... ако приятелката ми ми изневери веднага я зарязвам това е може би 10? или 0?![]()
GTA Stunting
10Не е нещо, с което се гордея обаче.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ох,тази ревност =Д Аз мен се определям до към 8 обаче аз не ревнувам некога безпричини винаги трябва да си имам защо![]()