- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам си едно момиче, но...
Здравейте... Харесвам си едно момиче и двамата сме на 17. По принцип с нея се познаваме от 3 години, но учим в различни училища и се засичаме рядко. Винаги ми е била симпатична и на последния купон наскоро, на който си полафихме доста си паднах по нея. Съвсем случайно най-добрата й приятелка се усети и си поговори с мен. Откровено казано се опита да ме откаже, като ми каза, че тя не си пада по връзките, а забивките и просто сме различни типове. Нямало да се получи между нас.
Аз не се влияя от чуждото мнение, но приятелката й е наистина печена и няма причина просто така да ме лъже. В същото време не искам да се отказвам и си писах с нея, видяхме се един път замалко и накрая приятелката й ме застреля с новината, че тя ходи с друг. И го забелязах, че на последните ни разговори беше някак скована. Сякаш няма интерес към мен...
И все пак малко преди нова година ми писа, по повод едно късометражно филмче, което бях снимал и му се изкефи и каза, че иска да я водя по разни такива места, защото за него обиколих доста такива. Казах й, че скоро ще снимам от покрива на един блок и тя много се ентусиазира да дойде с мен. А е сериозно момиче и явно наистина има желание за това.
Пиша ви всичко това, защото честно казано съм отчаян и не знам какво да си мисля. Дали тя наистина има интерес, имам ли шанс с нея или да послушам приятелката й и да я забравя, възможно ли е тя да ме лъже... Не знам как да постъпя.![]()
забрави за приятелката може просто да се опитва да те прецака не знам, но моят съвет е да опиташ![]()
Според мен преди на направиш каквото и да е било поговори с нея. Обсадете всичко и тогава го мислете. С тез смесени сигнали нз как да ти помогна по др начин. Успех!!
Ами виж, ние с нея не сме толкова близки. В смисъл, че сме на едно междинно ниво между добри познати и приятели, като се видим нали има приятелски hug-ове и си лафиме, но все пак не сме много близки. Ако тръгна директно да го обсъждам с нея, нищо няма да се получи.Първоначално написано от ErRoR19
Продължавай да я каниш да излизате.Постепенно ще се опознавате и ти по държанието й ще разбереш има ли някакви симпатии.
Може да се опиташ да я целунеш,но не очаквай много,за да не си прекалено разочарован,ако те отхвърли,защото може приятелката й да казва истината.
А,между другото,замислял ли си се,че тази нейна приятелка може да харесва теб,и затова ти говори така.
Ще ти кажа забрави я, но не нея, а приятелката й.. Ти все пак имаш правото да се пробваш и да не ебаваш кво ти казва, каквото и да стане след това..а има ли вариант приятелката й да има интерес към теб!?
щото явно момичето, което харесваш има известен интерес към теб, до колкото разбирам от разказа ти.. И ако приятелката й те харесва, може би не иска да показва чувствата си към теб, за да не я нарани.. не знам
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Ние с нея досега не сме излизали на среща. Един път щяхме да извеждаме кучетата заедно (и двамата имаме), но плановете се издъниха по други причини. Въпроса е, че се занимавам с фотография и видео и обикалям разни интересни места, а тя доколкото останах с впечатление по думите й, й е интересно да идва и тя. Мъчи ме мисълта дали не го прави, само защото й е интересно на тея места или заради мен го прави.Първоначално написано от 0nem0retIme
Замислял съм се, но съм убеден, че не си пада по мен. Тя има други виждания, а и за немалкото време, от което се познаваме, не ми е давала такъв знак, просто я познавам. Не е това. Тя скоро разбра за това, а се познаваме години.![]()
Значи в крайна сметка ме съветвате да действам уверено, независимо от думите на приятелката й?
Да, всъщн0ст точно това ти казваме : )) :PПървоначално написано от sunwind
I need you right now
I need you right now
Мерси за куража.Първоначално написано от lilincituuuu
Принципно имам опит с момичета отпреди, но пред нея като застана се чувствам много неопитен. Забравям всичко просто и отстрани изглеждам малко тъпо... Може би и това ме провокира да пиша тук.
И сигурно се чувстваш така, откакто са ти казали, че момичето си пада само по забивките?! познах лиПървоначално написано от sunwind
ако е така.. просто забрави за този НЕсигурен факт..
![]()
I need you right now
I need you right now
Според теб ако наистина си пада по забивките, как би ми показала да спра? В смисъл, факта, че иска да идва с мен насам-натам (иска да се качи с мен на покрива на един блок, т.е. ще сме сами) значи ли, че има интерес ?Първоначално написано от lilincituuuu
Според мен ДА..и все пак ще разбереш като се качите
![]()
I need you right now
I need you right now
А, за да ти покаже, че иска да спреш.. не знам.. за всеки случей се подготви и за шамар![]()
I need you right now
I need you right now
Под спра имам предвид да се откажа. Далеч съм от мисълта от първия път да й се нахвърля. Би било глупаво, а резултата ще е това, което каза.Първоначално написано от lilincituuuu
опа, чакай, извинявай, и аз не се усетих какво пиша.. замислих се съвсем за друго..ами ако иска да спреш, ще започне да се държи хладно с тебПървоначално написано от sunwind
![]()
I need you right now
I need you right now
Ами това е тъпото, че последните 1-2 пъти като си писахме се държа така. Но седмица по-късно ми писа... Просто не знам какво да си мисля.Първоначално написано от lilincituuuu
Може да не е била в настроение, и на мен често ми се случва да се държа така, когато не съм в настроениеПървоначално написано от sunwind
![]()
I need you right now
I need you right now
Ще действам!
Мерси много![]()
Сам0 така, няма за какв0 да мерсишПървоначално написано от sunwind
все пак искаш съвет, пък к0йто иска да дава, нали
успех ти п0желавам
![]()
I need you right now
I need you right now
такааааа, зарежи приятелката и не се влияй от мнението й . каквото и да ти каже или колкото и да е печена , тя може да те лъже , защото според нея ти не си от най- подходящите , например или да съди по предишните ти връзки. не се отказвай и продължавай да я сваляш!
УСПЕХ
(:
ти си тъпо дете бе... хващаш я,ръгваш й го и айде... кви са тия лигави простотии?!?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аве х0ра.. защ0 всички мислите само за това, как да го ръгнете на някоя?!?!?!?!Първоначално написано от basma1akne
не виждаш ли, че момчето не иска това?!
![]()
I need you right now
I need you right now
млъкни ма паткооПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
Пич, не знам какъв ти е проблема, но дълбоко ти препоръчвам комплексарските си истории на друго място да ги пробутваш. Момичето си е много на място и това, че не ти изнася е въпрос, с който не е нужно да ни занимаваш. Намери си гадже, оправи си езика, малко се смири и си преосмисли приоритетите.![]()