- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Здравейте
От доста време харесвам едно момче. Запознахме се и на другия ден той ме покани да се разходим след часовете. Всичко беше ОК. Говорехме си, смеехме се, но отнякъде дойдоха негови приятели и една моя. Аз по принцип съм доста срамежлива, но тогава бях повече от всякога притеснена. Приятелите му постоянно говореха и аз едвам успявах да кажа нещо. На другия ден той не ме и поглеждаше, не ми говореше, освен ако аз не го заговорех първа. Беше казал на една моя приятелка, че съм го била отрязала онази вечер. След няколко дни го питах какво ще прави след часовете и той каза, че е зает цялата седмица. Преди няколко дни една друга приятелка ми каза че й се оплакал и на нея че съм го била отрязала. Всички ми казват, че ми се прави на недостъпен, но аз не знам как да постъпя, какво да правя... Дайте ми някакъв съвет![]()
Мм, кажи му, че го харесваш е, кво толкова не можеш да разберешщом мисли, че си го отрязала, покажи му, че не си
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
хвани го едно между4асие и си поговорет.Според мен се е повлиял от неговите приятели и заради това се държи таката.
СъгласнаПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
тоояя е много зле или ти си зле..отиди при Него и вместо да го питаш какво ще прави еди-кога си направо го попитай какво става и дъъраа-бъра .. знаеш какво да говориш предполагамм.. говоренето му е майката!
ГОВОРЕТЕ ХОРА, ГОВОРЕТЕ!