Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
Продължавай да я каниш да излизате.Постепенно ще се опознавате и ти по държанието й ще разбереш има ли някакви симпатии.
Може да се опиташ да я целунеш,но не очаквай много,за да не си прекалено разочарован,ако те отхвърли,защото може приятелката й да казва истината.
А,между другото,замислял ли си се,че тази нейна приятелка може да харесва теб,и затова ти говори така.
Ние с нея досега не сме излизали на среща. Един път щяхме да извеждаме кучетата заедно (и двамата имаме), но плановете се издъниха по други причини. Въпроса е, че се занимавам с фотография и видео и обикалям разни интересни места, а тя доколкото останах с впечатление по думите й, й е интересно да идва и тя. Мъчи ме мисълта дали не го прави, само защото й е интересно на тея места или заради мен го прави.

Замислял съм се, но съм убеден, че не си пада по мен. Тя има други виждания, а и за немалкото време, от което се познаваме, не ми е давала такъв знак, просто я познавам. Не е това. Тя скоро разбра за това, а се познаваме години.