- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шоколад-> пъпки :(
^ точно,зависи.аз не съм забелязала да имам подобен проблем,но пък на мен баща ми ми забранява да ям шоколад точно за това-че ще ми излязат пъпки![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
мога да ти кажа, че ако ти проблемна кожата ще ти излизат пъпки и кат спреш да ядеш шоко, а ако не ти е, си ядеш до нас*ране и пак няма а ти излеят, но в пубера е нормално![]()
Аз също мразя шоколад,както и всичко сладко...Първоначално написано от graphicflower
Друг е въпроса,че и аз не вярвам това за шоколада и пъпките,майка ми цял живот яде поне по един шоколад на ден и няма нито една пъпчица...
Майка ти не е на 15, нали?Първоначално написано от RaI4etO
![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Но то наистина зависи от кожата на човека. Аз ви казах, от малка обичам сладкото и най-вече шоколада и напоследък прекалявам. Лицето ми винаги си е било г/д изчистено, имам само черни точици по носа и то малко. 1-2 пъпчици ми излизат на месец и то когато си трябва.И без да ползвам 5678956 продукта за почитване на лице.
Ще те намеря ли някога... ;(
17---43 кила
от вас се комплексирам да го е ....
На 18 съм и съм 49-50 кила значи съм свиня според критерите ви
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
на мен преди ми излизаха пъпки от шоколада,но от 1-2г. вече не ми излизат макар че пак си ям шоколад
Не бързай с комплексите. Ако си 175 см и си 43 кила, няма да си прелестна картинка.Първоначално написано от HexGirl
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
това си е вече ужасно ...Първоначално написано от kalpazanka
Една доста добра моя приятелка е 170--43 кила и е болно слаба само кокали
Аз може да съм пухкава омо поне не съм само кокали![]()
Според мен 48 кила е идеално за моя ръст нищо че не мога да го постигна 166-48 кила.... прелест
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?