.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    Пловдив
    ^ точно,зависи.аз не съм забелязала да имам подобен проблем,но пък на мен баща ми ми забранява да ям шоколад точно за това-че ще ми излязат пъпки
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Повече от фен
    мога да ти кажа, че ако ти проблемна кожата ще ти излизат пъпки и кат спреш да ядеш шоко, а ако не ти е, си ядеш до нас*ране и пак няма а ти излеят, но в пубера е нормално

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Мразя шоколд! (честно) Да живеят горските плодове, цитрусовите плодове и броколите. До такава степен съм отвикнала от всички вредни храни, че ако ги консомирам или ще повърна или корема ще ми го върне тъпкано, че се тровя. Ям само полезни храни и се чувствам и изглеждам отлично. На 17 години съм, тежа 43 килограма, харесвам си тялото (слаби и оформени крачета, стегнато дупе,талийка 58 см,гръдна обиколка 92см...) Перфектно според мен. Нямам проблемна кожа и всичко е ок. Препоръчвам на всички да се хранят по-здравословно и да комбинират плодове(цитрусови най-добре),зеленчуци (броколи, моркови,домати,репички),мес о(пилешко) и риба (скумрия,пастърва). Забравете за шоколада и колата!
    Аз също мразя шоколад,както и всичко сладко...
    Друг е въпроса,че и аз не вярвам това за шоколада и пъпките,майка ми цял живот яде поне по един шоколад на ден и няма нито една пъпчица...

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Мразя шоколд! (честно) Да живеят горските плодове, цитрусовите плодове и броколите. До такава степен съм отвикнала от всички вредни храни, че ако ги консомирам или ще повърна или корема ще ми го върне тъпкано, че се тровя. Ям само полезни храни и се чувствам и изглеждам отлично. На 17 години съм, тежа 43 килограма, харесвам си тялото (слаби и оформени крачета, стегнато дупе,талийка 58 см,гръдна обиколка 92см...) Перфектно според мен. Нямам проблемна кожа и всичко е ок. Препоръчвам на всички да се хранят по-здравословно и да комбинират плодове(цитрусови най-добре),зеленчуци (броколи, моркови,домати,репички),мес о(пилешко) и риба (скумрия,пастърва). Забравете за шоколада и колата!
    Аз също мразя шоколад,както и всичко сладко...
    Друг е въпроса,че и аз не вярвам това за шоколада и пъпките,майка ми цял живот яде поне по един шоколад на ден и няма нито една пъпчица...
    Майка ти не е на 15, нали?
    Ще те намеря ли някога... ;(

Град
    Някъде там...
    Но то наистина зависи от кожата на човека. Аз ви казах, от малка обичам сладкото и най-вече шоколада и напоследък прекалявам. Лицето ми винаги си е било г/д изчистено, имам само черни точици по носа и то малко. 1-2 пъпчици ми излизат на месец и то когато си трябва. И без да ползвам 5678956 продукта за почитване на лице.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    17---43 кила
    от вас се комплексирам да го е ....
    На 18 съм и съм 49-50 кила значи съм свиня според критерите ви
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    на мен преди ми излизаха пъпки от шоколада,но от 1-2г. вече не ми излизат макар че пак си ям шоколад

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    17---43 кила
    Не бързай с комплексите. Ако си 175 см и си 43 кила, няма да си прелестна картинка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    17---43 кила
    Не бързай с комплексите. Ако си 175 см и си 43 кила, няма да си прелестна картинка.
    това си е вече ужасно ...
    Една доста добра моя приятелка е 170--43 кила и е болно слаба само кокали
    Аз може да съм пухкава омо поне не съм само кокали
    Според мен 48 кила е идеално за моя ръст нищо че не мога да го постигна 166-48 кила.... прелест
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си