.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: влюбена??

влюбена??

здр-те ..та влюбена ли съм в него бяхме гаджета но се разделихме но все още го харесвам.. когато скъсахме първия ден ми беше уникално гадно на където се обърна само него виждах .. в момента в който ми каза че е е по добре да се разделим защото не съм му обръщала внимание направо ми идваше да умра.. започна да ми говори с какво съм му била доказала че го обичам.. но аз не му го показвах защото не му вярвах. и много съжалявам.. и просто се мъча да не мисля за него.. все гледам дали е включен в скайп .. а той ми пише постоянно здравей как си какво правиш ала бала .. бях си написала едни сърца на скаипа и той веднага ме пита за кой са тези сърца ала бала .. миналия ден даже пак ме пита нещо пак за тея сърца бях написала и името на най-добрия си приятел.. и ме пита нали .. и аз му казах има ли значение вече.. и като ми написа.. може да има.. и направо нз кво да си мисла все като ми пише първи се радвам супер мн сърцето започва да ми биее супер лудо е как мисли те

само ви моля без обиди от сорта '' тъпа си ''

Супер фен
    Следващата Шматка с главно Ш... Алоо ти ако не знаеш, че ние ли да знаем.. ОМГ *headbang*

Re: влюбена??

все още имаш нещо към това момче..говори с него и му кажи всичко, опитай да си го върнеш..не губиш нищо

Guest
    хах за влюбена не знам, но определено още ти пука за него пък и явно и той го усеща щом ти пише такива неща

Цитирай Първоначално написано от novakaa
    здр-те ..та влюбена ли съм в него бяхме гаджета но се разделихме но все още го харесвам.. и мисля че го обичамм
    Е,ти сама си отговаряш.

След като ти не си наясно с чувствата си, очакваш ние да ти кажем какви са, така ли ? Ммммм желязна логика

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    тъпа си!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    БАВНА?!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    влюбена?! п0-скоро загубена, ако не можеш сама да си отговориш
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Аадски си тъпа.
    Брях,брях

еееееееееее мила моя, да ти е честито !
    той все още има интерес към теб. и случката със скайпа е мн вълнуваща, но не си мисли , че ще продължава вечно . действай за мига и на мига . като се видите, кажи че сърцата са били за него , но не му го казвай директно , а по заобиколния път. така ще му покажеш , че не е единствения надяващ се за продължението на вашите отношения. това е моя съвет , ако не ти се нрави , може да измисля нещо друго. ще следя темата и пиши продължение!
    (:

а ти ма дрислооо... тука никой не знае кво иска! отде да знам дали си влюбена в него или не? тва се едно дали знам,че си се осрала или не,ебати....мн интересни хора сте

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    БАВНА?!
    рамо до рамо със себе си...

Град
    Hueco Mundo

здр-те ..та влюбена ли съм в него бяхме гаджета но се разделихме но все още го харесвам.. когато скъсахме първия ден ми беше уникално гадно на където се обърна само него виждах .. в момента в който ми каза че е е по добре да се разделим защото не съм му обръщала внимание направо ми идваше да умра.. започна да ми говори с какво съм му била доказала че го обичам.. но аз не му го показвах защото не му вярвах. и много съжалявам.. и просто се мъча да не мисля за него.. все гледам дали е включен в скайп .. а той ми пише постоянно здравей как си какво правиш ала бала .. бях си написала едни сърца на скаипа и той веднага ме пита за кой са тези сърца ала бала .. миналия ден даже пак ме пита нещо пак за тея сърца бях написала и името на най-добрия си приятел.. и ме пита нали .. и аз му казах има ли значение вече.. и като ми написа.. може да има.. и направо нз кво да си мисла все като ми пише първи се радвам супер мн сърцето започва да ми биее супер лудо е как мисли те

Мда, на колко си?

ЕДИТ: Няма значение, вече разбрах.

Във всичките си постове казваш, че си на 14 (8 клас) и един път даже каза, че сексът ти е ГНУСЕН, но във темата "На колко сте и с колко сте спали" казваш, че си на 15 и си спала със 6 момчета.

Знаеш ли на какво ми мирише това?

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    все още имаш нещо към това момче..говори с него и му кажи всичко, опитай да си го върнеш..не губиш нищо
    It's too late...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не ми се занимава,аз от къде да съм осведомена ,след като ти от твоята си манджа не разбираш нищо , не знам !
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp

Цитирай Първоначално написано от jimei

Мда, на колко си?

ЕДИТ: Няма значение, вече разбрах.

Във всичките си постове казваш, че си на 14 (8 клас) и един път даже каза, че сексът ти е ГНУСЕН, но във темата "На колко сте и с колко сте спали" казваш, че си на 15 и си спала със 6 момчета.

опс тука нещо се бъркаш .. много извинявай ама не съм казала такова нещо..... това е някаква друга потребителка просто написах .. цитат : малии...
    Знаеш ли на какво ми мирише това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си