- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбена??
здр-те..та влюбена ли съм в него
бяхме гаджета но се разделихме но все още го харесвам.. когато скъсахме първия ден ми беше уникално гадно на където се обърна само него виждах .. в момента в който ми каза че е е по добре да се разделим защото не съм му обръщала внимание направо ми идваше да умра.. започна да ми говори с какво съм му била доказала че го обичам..
но аз не му го показвах защото не му вярвах. и много съжалявам.. и просто се мъча да не мисля за него.. все гледам дали е включен в скайп .. а той ми пише постоянно здравей как си какво правиш ала бала
.. бях си написала едни сърца на скаипа
и той веднага ме пита за кой са тези сърца ала бала .. миналия ден даже пак ме пита нещо пак за тея сърца бях написала и името на най-добрия си приятел.. и ме пита нали .. и аз му казах има ли значение вече.. и като ми написа.. може да има..
![]()
![]()
![]()
![]()
и направо нз кво да си мисла все като ми пише първи се радвам супер мн сърцето започва да ми биее супер лудо
е как мисли те
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само ви моля без обиди от сорта '' тъпа си ''![]()
Следващата Шматка с главно Ш... Алоо ти ако не знаеш, че ние ли да знаем.. ОМГ *headbang*
все още имаш нещо към това момче..говори с него и му кажи всичко, опитай да си го върнеш..не губиш нищо![]()
хах за влюбена не знам, но определено още ти пука за него пък и явно и той го усеща щом ти пише такива неща![]()
След като ти не си наясно с чувствата си, очакваш ние да ти кажем какви са, така ли ? Ммммм желязна логика![]()
тъпа си!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
БАВНА?!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
влюбена?! п0-скоро загубена, ако не можеш сама да си отговориш![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Аадски си тъпа.Първоначално написано от novakaa
![]()
Брях,брях
еееееееееее мила моя, да ти е честито !
той все още има интерес към теб. и случката със скайпа е мн вълнуваща, но не си мисли , че ще продължава вечно . действай за мига и на мига . като се видите, кажи че сърцата са били за него , но не му го казвай директно , а по заобиколния път. така ще му покажеш , че не е единствения надяващ се за продължението на вашите отношения. това е моя съвет , ако не ти се нрави , може да измисля нещо друго. ще следя темата и пиши продължение!
(:
а ти ма дрислооо... тука никой не знае кво иска! отде да знам дали си влюбена в него или не? тва се едно дали знам,че си се осрала или не,ебати....мн интересни хора сте![]()
Първоначално написано от Priceless
![]()
рамо до рамо със себе си...
Първоначално написано от novakaa
Мда, на колко си?
ЕДИТ: Няма значение, вече разбрах.
Във всичките си постове казваш, че си на 14 (8 клас) и един път даже каза, че сексът ти е ГНУСЕН, но във темата "На колко сте и с колко сте спали" казваш, че си на 15 и си спала със 6 момчета.
Знаеш ли на какво ми мирише това?
Първоначално написано от sunshinepp
It's too late...
Не ми се занимава,аз от къде да съм осведомена ,след като ти от твоята си манджа не разбираш нищо , не знам !![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от stupid0boy
Първоначално написано от jimei