- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ми става?
За мен театъра е много повече от киното, например, но като гледам колко хора мислят като мен и теб ми става тъжно. Аз не виждам хора 93, 92, 91, 90, 89, че и малко по-стари из театрите. Какво остава да говорим за още по-малките? В България живото изкуство не се цени. Поне с такова впечатление съм останал. Да не говорим държавата как се грижи за актьорите и при какви условия тренират. Имаше на времето един документален филм ли беше или интервю, не съм много сигурен, но балетистите тренираха с якета, защото нямаха парно и после нямаше къде да се изкъпят. Зарежи ти заплати и какяото и да е било друго...Изкуството е зарязано от държавата. Сега ще инвестират 25 милиона лева, за да си строиум софийски Лувър. Абе какъв Лувър ги гони не знам, обаче много по-добре щяха да направят, ако бяха дали тези пари за ремонт и подобряване условията на работа в театрите и повишение на заплатите. Ще видим какво ще става, но просто за изкуството съм тотален песимист, специално за театъра говоря...Първоначално написано от Sham
ПС: Аз много обичам да ходя в сатиричния четвъртък-петък и то дори там няма деца...![]()