- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон Дьо Тен
Ползвам Vichy, но не го купувам от България. Българския не ми харесва как стои, взимам си от Германия и съм много доволна. Друг от който много има ефект е на МаxFactor уникален еНО пак не е от Бг..
Аз имам пудрата им..чудесна е,ако имаш възможност, купи си и нея.Първоначално написано от billytalent
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
И аз ползвам на Манхатън, но не антибактериалния, ами някакъв друг. Снимка така и не намерих. Добре прикрива, не ми се омазнява кожата, стои естествено.
А аз сега съм с Essence ,на мен ми стои добре и не е много скъп .Първоначално написано от Goddess
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Би ли споделила кой точно на Есенс ...щото аз май само един съм виждала и. Каня се от известно време да го пробвам, да сменя малко моя.Първоначално написано от teenems
![]()
А относно този на Мейбълин - определено не е за онези, които си търсят по-покривен фон дьо тен.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
е пробвах го днес добре ми стой все едно нямам ФДТ ,но пък иначе ми се заличават някои различия само,че ми идва малко сихучак и си купих крем Билка с краставица и пъпеш да осн![]()
вие използвате ли нещо преди ФДТ-то
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ми аз не. Когато се сетя, може крем, ама рядко..Първоначално написано от galu6a
ako iskash pokriven vzemi si na Seventeen Time +![]()