- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан съм... помогнете ми ... моля ви!
Здравейте,
Наистина незнам дали точно вие можете да ми помогнете... Но ако наистина можете... Опитайте ... Много ви моля...
Най - добрата ми приятелка... е една ангелче...![]()
![]()
С нея не мога да говоря по скайп... на за щастие на това мога да и кажа всичко в очите... Проблема е, че минах през толкова объркан период... и тя ме познава най - добре... и въпреки всичко ... не мога просто да и кажа, че я обичам ей така... Наистина я обичам... Не ми е давала повод да си мисля, че ме харесва или обича... Дали да и споделя чуствата си... незнам.. тя е няква сладка... супер мислене има... де да я знам... много ме превлича... Знам, че шанс с нея нямам... и ... незнам просто как да и го обесня това пусто чуство... мога да си я отвлека на саме и да побъбрим.... но .... Какво да й кажа... И нямам шанс с нея... няква помощ? ....
It's too late...
Абе, все като вляза в лУбов ти си пуснал по една тема. Вземи порасни и се оправяй сам, а не да караш хората от форума да ти дават решението сдъвкано готово. Оливате се вече!![]()
ре6и кое е важно пове4е приятелството ви или...Ако иска6 да запази6 приятелството и не и казваи ни6то![]()
Помогни си сам и Господ ще ти помогнеНали знаеш
![]()
Според мен щом ти е най-добра приятелка, не трябва да имаш тайни от нея..![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Защо да нямаш никакъв шанс?
Поговори с нея пък знаеш ли може нещо да се случи ,може и тя да има някакви тайни чувства.
Апък ако ли не ,то поне ще си и казал какво чувстваш,за да е наясно и на теб да не ти тежи.![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Е нали за т'ва е форума?!Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
'Бах мама му! Дори на въпросителните изречения си сложил многоточие...![]()
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
... това ми е ... мммм така да се каже навик...
Тези, които се мислят за много умни мислят ли си, че въобще ме ядосват? Има много по - велики от вас, които знаят к'во да отговорят...
Защото тя ... май харесва някого... той е доста по - големичък и тя знае, че няма да се получи нищо... Преди известно време като дойдох в Испания... тя ми направи най - голямо впечетление.... допадна ми супер много.... и й казах, че я харесвам.... тогава, понеже бях нов.... почнаха някви нападки от нейното "гадже" а тя.... нищо не каза.... Тогава никой не ме имаше за нищо .... а сега имам приятели тука.... и гаджето й е мой приятел но на него не му пука за нея... така, че мога да си я отвлека...Защо да нямаш никакъв шанс?
Поговори с нея пък знаеш ли може нещо да се случи ,може и тя да има някакви тайни чувства.
Апък ако ли не ,то поне ще си и казал какво чувстваш,за да е наясно и на теб да не ти тежи.![]()
![]()
НО.... винаги когато се опитвам да й кажа, че я харесвам.... или нещо по - вече.... ме спира мисълта, че не можем да имаме връзка....
![]()
It's too late...
а бее.. момче как е възможно всяка седмица да "ОБИЧАШ" различна!Първоначално написано от stupid0boy
![]()
Не обичам различна ... акУ знаеш к'во увличане ще разбереш... а за това момиче чуството е от 1 година и все го тикъм навътре в сърцето си....
It's too late...
ХУЙ
това ми идва да напи6а
исках да напи6а Х*Й ама не ми дава![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Комуникация. Говорете си просто. Така ще постигнете нещо. С недомлъвки и уж "пишем си по скайп, ама" няма да стане. Действай уверено. Момичетата обичат такива момчета![]()
Kуp ? Xуй ? Какъв е проблемаПървоначално написано от awerw
![]()
По темата - прекалено е объркано - опрости нещата пронто...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Споко - НЕ я обичаш. Отчаянието те кара да се насилваш да изпитваш нещо към нея, само и само да не си сам.
Може да и кажеш - ако е печена ще те разбере и тактично ще те отреже
Ако не е - няма смисъл да поддържате едни илюзорни отношения.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Но проблемо пронтооо :P просто ми е веселоПървоначално написано от fenastz
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Хубаво, форумът е, за да помага. Ама не е нормално на седмица поне по 3 теми да се пускат от един и същи човек, в един и същи раздел. Бие работата вече на безхарактерност.Първоначално написано от gabiiTu
Ама... ти сериозно ли си ... толкова зле? Не съм пускал сериозни теми в раздел любов... от незнам може би има месец два...
Опростена версия пронто: Харесвам най - добрата си приятелка, тя харесва друг, нямаме шанс, НЕ комуникирам с нея по скайп, за разлика от това мога да говоря с нея лице в лице.... Чудя се дали да й кажа, че я харесвам.... ииИии... е толкова сладка![]()
![]()
![]()
НО ПРОСТО НЯМАМ ШАНС С НЕЯ....
It's too late...
Аз като писах преди няколко дни, че най-грозните и тъпи сме се събрали в тоя форум, да не съм лъгала!
Кажи й, бе. Всичко в теб крещи да й кажеш, съдейки и по една-две други твои предишни теми(освен ако не е било друго момичето ;д), едва ли ти пука толкова, че ще те отреже. И да го направи - ще го преживееш. Тя надали пък е толкова глупава, че да не се е усетила досега, че я харесваш.
Така си еПървоначално написано от mArMaLaDkA
Кака Рони си каза тежката дума :Р
Мойто мнение е по горе.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Явно няма да получа отговора, който търсих....
It's too late...